Forum » Slo-Tech » Razlog, zakaj ste ukinili AE?
Razlog, zakaj ste ukinili AE?
T-h-o-r ::
ker me res zanima
zaradi nacističnih pa ne vem kakšnih tem? ali se vam pač ni ukvarjat z njim?
zaradi nacističnih pa ne vem kakšnih tem? ali se vam pač ni ukvarjat z njim?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
a smo na mnenjalniku slučajno? ne vem, kaj vam ni jasno, jaz bi vas vse rudisal
Zheegec ::
jaz osebno sem pričakoval, da se bo razvila kakšna debata tudi tam, so bile pa samo otročje zafrkancije ljudi, ki si svojih frustracij ne upajo zapisati niti pod anonimnim sinonimom in so potem smetili v AE.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
saj včasih je bila kakšna debata, vendar 90% je bilo dreka :)
Mipe ::
Če se komu toži po AE, naj gre na 4chan ali kaj takega. Teh anonimnih forumov je na Internetu za malo morje, celo v Sloveniji. Slo-Tech naj ostane strelski poligon za tiste, ki še imamo jajca.
lol,ti maš jajca v glavi
saj bi tukaj odpiral kakšne bolj lahkotne teme, samo bi me moderatorji zmanirali z raznimi nazivi
saj bi tukaj odpiral kakšne bolj lahkotne teme, samo bi me moderatorji zmanirali z raznimi nazivi
bluefish ::
Odrastite.
Ko ni bilo AE oz. se je le ta začel povsem vljudno, nihče ni predlagal kaj takega, sedaj pa ga kao vsi pogrešajo, pa čeprav je bilo 99% smetja.
Ko ni bilo AE oz. se je le ta začel povsem vljudno, nihče ni predlagal kaj takega, sedaj pa ga kao vsi pogrešajo, pa čeprav je bilo 99% smetja.
IP naslov pa ostane isti. Administratorji zlahka ugotovijo, kateremu drugemu računu pripada ta IP. Pa veliko grizenje nohtov želim.
kaj pa če te tvoj brat/sestra zafrkava
AEžid ::
Primoz ::
Če res komu ni takoj jasno ...
razlog imate v prvem sporočilu v
Storil sem kaznivo dejanje - pravna pomoč
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Bananovec ::
jaz osebno sem pričakoval, da se bo razvila kakšna debata tudi tam, so bile pa samo otročje zafrkancije ljudi, ki si svojih frustracij ne upajo zapisati niti pod anonimnim sinonimom in so potem smetili v AE.
Za to so krivi in krivi ter samo krivi ADMINI. Če se že ustvari nek delček foruma, je potem tudi cilj, da se ga moderira.
Zatorej je krivda za zaprtje predvsem na adminih in moderatrojih, ki so od nas pričakovali nemogoče. To je, da se ravnamo po pravilih, ki jih ni.
To je, da se ravnamo po pravilih, ki jih ni.Pravila so bila jasno določena. Poleg pravil, ki veljajo na celotnem forumu, so bile v veljavi še dodatne točke. Vse to je bilo zapisano v pinned temi, ki naj bi jo vsak prebral pred objavljanjem takih in drugačnih neumnosti. Seveda pa je kaj takega iluzorno pričakovati, saj se še na "uradnem" delu foruma pravil ne spoštuje s strani nekaterih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
mtosev ::
AE je bil beden crap.dobro da je sel
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Berserker ::
Mnja na začetku je tebi res slabo kazalo, ampak so se te očito naveličali kot dragi thor mene(wtf zakaj me povezuješ z nekim laughtom).
Me pa zanima kdo je bil tak copy paster , ter nekdo ki je nor na žide in še nekdo ki se je lepil na slike od kresalove, lastne sestre, mazejeve itd....
Me pa zanima kdo je bil tak copy paster , ter nekdo ki je nor na žide in še nekdo ki se je lepil na slike od kresalove, lastne sestre, mazejeve itd....
Matako ::
Če res komu ni takoj jasno ...
Ja in? Tip je povedal svojo zgodbo. Na TV imaš dokumentarce, kjer zamaskirani gangsterji razlagajo svoje in niti producent niti postaja ne ukinejo programa.
To je spet eden teh "Aja, sajh res! Čakaj .. WTF?" argumentov.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
matako koyama
Očitno nimaš ravno dobrega bralnega razumevanja.Če res komu ni takoj jasno ...
Ja in? Tip je povedal svojo zgodbo. Na TV imaš dokumentarce, kjer zamaskirani gangsterji razlagajo svoje in niti producent niti postaja ne ukinejo programa.
To je spet eden teh "Aja, sajh res! Čakaj .. WTF?" argumentov.
Namig se namreč skriva v tem stavku:
"...najprej naj povem, da sem se ponovno registriral zaradi te teme, ker me je preprosto sram tega kar sem naredil (AE pa itak ni za take resne zadeve)."
msjr ::
STREALT! Že zaradi te besede se je splačalo naredit AE. Če je "poast" tudi iz tega zelnika pa sploh.
STREALT! Že zaradi te besede se je splačalo naredit AE. Če je "poast" tudi iz tega zelnika pa sploh.
Misliem, da je poast čista forčenščina, medtem ko je strealt le forčenizem. UGIBAM.
Ja bi bilo treba narediti eno "AE - in memoriam" temo nekje. saj je bil glup, ampak hej, kaj ni dandanes :D
/\/\.K.
st0jko ::
Pogrešam tistih par resnih tem. Če bi AE prišel nazaj in bil res dobro moderiran(z tem mislim da bi bilo brisano vse, kar vsaj približno smrdi po zajebanciji), bi bilo odlično.
Če bi za to potrebovali dodatne moderatorje o/.
Če bi za to potrebovali dodatne moderatorje o/.
keks?
imagodei ::
Kako pa veste, v kolikšni meri je bil AE moderiran in v kolikšni ne? Običajni uporabnik izbrisanih postov ter tem itak ne vidi Kako lahko ocenjujete, koliko časa in truda je šlo za ohranjanje nekega minimalnega nivoja v AE?
- Hoc est qui sumus -
blackbfm ::
Jah glede na to da so ble dostkrat kar hude svinjarije gor, AE ni bil kaj dosti moderiran
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
(z tem mislim da bi bilo brisano vse, kar vsaj približno smrdi po zajebanciji), bi bilo odlično.
To se sliši rahlo dolgočasno.
/\/\.K.
pic too small. can't see anything
PaX_MaN ::
pic too small. can't see anything
Ne vidiš da je rdečega več od modrega?
Zmenek z okulistom ti ne uide!
Vpreži svojo domišljijo. Česa vsega ljudje ne bi dali gor na AE? To je kot metanje špagetov v steno, da vidimo, kateri se primejo. Razumem, da moderatorji nimajo časa za te zajebancije.
Mar bi pustili te teme odprte in videli, kako hitro bi se folk naveličal AE in zahtevali zaprtje.
Mar bi pustili te teme odprte in videli, kako hitro bi se folk naveličal AE in zahtevali zaprtje.
Gregor P ::
A imamo vsaj kakšno statistiko od vsega tega? Koliko tem je bilo objavljenih, koliko komentarjev, koliko novih članov je pridobil slo-tech ipd.?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
gruntfürmich ::
morda bi bilo dobro če bi tistih 1 promila tem, ki so bile dokaj konstruktivne, dali tu gor v nov AE.
ostalo pa bi lahko vse dali dečkom na nov forum!
ostalo pa bi lahko vse dali dečkom na nov forum!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
blackbfm ::
Če je blo že tok treba moderirat, bi pa nardil da se teme avtomatsko brišejo po določenem času
Če je blo že tok treba moderirat, bi pa nardil da se teme avtomatsko brišejo po določenem času
Jaz bi dal 24h. Razen če v tem času ne dobi dovolj +1 glasov - skratka obraten sistem od glasovanja za brisanje, ki itak ni delal, ker razen Nacista nihče ni bil tako zavzet. Res dobre fore bi se potem ohranile, če ne pa ni panike - pozitivna iniciativa FTW!
/\/\.K.
gzibret ::
Totalno offtopic!
> to vem. samo ne vidim kaj je "izbrisano"
mtosev, če ne vidiš na oni sliki, kaj je brisano, si farbnblind (barvno slep). Ne zaznaš rdeče. Resno mislim.
> to vem. samo ne vidim kaj je "izbrisano"
mtosev, če ne vidiš na oni sliki, kaj je brisano, si farbnblind (barvno slep). Ne zaznaš rdeče. Resno mislim.
Vse je za neki dobr!
Tole presega mejo dobrega okusa in se bo slej ko prej kdo obregnil ob to - sploh sedaj, ko tovrstne reči objavlja "osebje" foruma.
Dej, kliknem na to in takoj en razmesarjen človek. To ni za nikamor, niti za na internet.
IMO je. Vse je za na internet.
/\/\.K.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Etičen.it – iskanje odgovornosti v kibernetski dobiOddelek: Novice / NWO | 7636 (5756) | DomenS |
» | upvotanje postovOddelek: Slo-Tech | 2302 (1733) | para! |
» | tudi belgijci se streljajo po sodiščihOddelek: Loža | 1711 (1436) | PacificBlue |