Forum » Strojna oprema » Mobile i3 vs Mobile C2D T6000 series
Mobile i3 vs Mobile C2D T6000 series
jizzer ::
Mene pa zanima keri procesori so boljši v prenosnikih in sicer me zanima naj gledam i3 procesore ali C2D...
tu je ena primerjava samo se jaz nič ne spoznam iz tega tak da prosim če mi kdo razloži?=S
HVAlA, odgovoril bi rabil do ju3 :)
tu je ena primerjava samo se jaz nič ne spoznam iz tega tak da prosim če mi kdo razloži?=S
HVAlA, odgovoril bi rabil do ju3 :)
bluefish ::
i3 temelji na novejši tehnologiji izdelave in posledično deluje pri nižji napetosti in se manj greje. Prav tako ima 4 virtualna jedra.
To je na hitro povzetek tistih najbolj osnovnih specifikacij.
To je na hitro povzetek tistih najbolj osnovnih specifikacij.
Hvala...Ampak me bol zanima keri je hitrejši ?
Ker nevem naj gledam računalnike z i3 al C2D
Ker nevem naj gledam računalnike z i3 al C2D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jizzer ()
problem je da nisem ravno povprečen...računalnik bi uporabljal za programiranje,tudi za izdelavo kakih strani, predelava videa & take...kupujem računalnik za 5 let naprej minimalno...
Zdaj če so hitrosti minimalne je res da vseeno če pa so kake večje pa me zanima :)
Zdaj če so hitrosti minimalne je res da vseeno če pa so kake večje pa me zanima :)
Zgodovina sprememb…
djordjevic ::
problem je da nisem ravno povprečen...
Potem takšnih nasvetov ne bi potreboval. Pa brez zamere. ;)
No grave is deep enough to keep us in chains.
djordjevic je izjavil:
problem je da nisem ravno povprečen...
Potem takšnih nasvetov ne bi potreboval. Pa brez zamere. ;)
nič ni...Pač ne spoznam se na te procesorje...Oz. sem se dokler so bli Intel Pentium, Core 2 Duo, Core 2 Quad...Ko pa so tile novi i3 pa i5 i7 pa to sranje pa več ne vem keri je 2 jedrni pa keri 231 jedrni :S
djordjevic ::
Sej, da ne bo pomote. Niti jaz nisem jaki stručko. Ko sem kupoval sam, sem vedel, da ne potrebujem neke blazno zmogljive mašine oz. mi je bil pomembnejši velik zaslon pri relativno majhni diagonali in spodobna grafična kartica za moja opravila, zato sem vzel kar procesor T5800, ki pa svoje delo opravlja povsem zadovoljivo. Komot, brez zatikanj, recimo, poganja tudi Vmware in podobne reči.
No grave is deep enough to keep us in chains.
jRk0 ::
za 5 let minimalno? pol pa ne sanji o c2d ali i3. i5, i7 rajsi glej O_o sploh pa za video
You fuck up once, you loose two teeth.
ja za 5 let...komp nebo za igrce ko rabiš nove komponente kupovat vsaki 2 leti al pa manj :)
OK Hvala bom kar i3 vzel :) kaj če piše pod OS: Linux lahko jaz spremenim v Win7 doma?
OK Hvala bom kar i3 vzel :) kaj če piše pod OS: Linux lahko jaz spremenim v Win7 doma?
Zgodovina sprememb…
bluefish ::
ja za 5 let...komp nebo za igrce ko rabiš nove komponente kupovat vsaki 2 leti al pa manj :)Pri igrah je največkrat na udaru le grafična kartica, zmogljivejši procesor zdrži precej dolgo.
Če pri obdelavi videa ne govorimo o rezanju clipov v MovieMakerju, potem je štirijedrnik veliko boljša izbira.
OK Hvala bom kar i3 vzel :) kaj če piše pod OS: Linux lahko jaz spremenim v Win7 doma?Jasno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poceni gaming pc (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 11974 (10802) | Šolar |
» | AMD-jeve novosti v letih 2015-2016Oddelek: Novice / Procesorji | 14696 (11441) | hojnikb |
» | Nadgradnja računalnika - drug procesor. Kaj priporočate?Oddelek: Strojna oprema | 3627 (2866) | klkkkkkkkkkk |
» | fx-6300 v gamingu (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8112 (6612) | klkkkkkkkkkk |
» | Pomembno! Obupno stanje na trgu rabljene opreme (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 22855 (18637) | _IKE_ |