Forum » Pomoč in nasveti » problem z internetom
problem z internetom
T-h-o-r ::
pred 15 min se je internetni povezavi zmešalo, predtem pa sem še normalno brskal po spletu
zdaj mi več noče odpreti nobene strani (s firefoxom) sem potem poizkusil še IE, je deloval nekaj minut, zdaj pa tudi tam več noče naložiti nobene strani
sem resetiral povezavo pa je isti drek
microtorrent pa deluje nemoteno, normalno prejemam datoteke
aja, zdaj pišem prek mobitel interneta :)
zdaj mi več noče odpreti nobene strani (s firefoxom) sem potem poizkusil še IE, je deloval nekaj minut, zdaj pa tudi tam več noče naložiti nobene strani
sem resetiral povezavo pa je isti drek
aja, zdaj pišem prek mobitel interneta :)
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
anyone got an idea?
MIHAc27 ::
Hm..say hello to my little friend...
Ugasni racunalnik. Prizgi nazaj in pritiskaj F8 da prides v varni nacin z mrezno podporo. Dela mreza normalno...cool.
Poskusi nekje dobit programcek malwarebytes, mi je ze pogosto pomagal. Pocisti viruse in to bo to.
Ugasni racunalnik. Prizgi nazaj in pritiskaj F8 da prides v varni nacin z mrezno podporo. Dela mreza normalno...cool.
Poskusi nekje dobit programcek malwarebytes, mi je ze pogosto pomagal. Pocisti viruse in to bo to.
lexios ::
Podoben problem opazu pri kolegu. Neko spyware/antivirus/anti... sranje mu je blokiralo povezavo na google in podobne strani. Začuda omejitev ni delovala v Chrome, niti ni blokiralo popolnoma vseh povezav. Sklepam, da se kj takega zgodi, če tja v tri dni klikaš (yes/no) razna pop up okna ali obvestila spayware/cheap anti-zadev ali pa kje stakneš kakšno golazen!?
In case, da obnovitev sistema ne naredi trika, poskusi Mihac27-ov predlog, brisanje vseh virusov in malware/spyware zadev... Počisti catch in zgodovino brskalnika. Počisti registry (CCleaner ali Tune Up Utility will do). V nadzorni preglej, če imaš "očitno" nameščene kakšne sumljive add-programe, ki se radi "sami od sebe" nameščajo pri namestitvah "koristnih" zadev. Čekiraj nastavitve požarnega zidu in nedavno nameščenih ali spremenjenih nastavitev antivirusov ali podobnih security programov. Če si tak talent kot kolega je še najlažja opcija:
> format C:
In case, da obnovitev sistema ne naredi trika, poskusi Mihac27-ov predlog, brisanje vseh virusov in malware/spyware zadev... Počisti catch in zgodovino brskalnika. Počisti registry (CCleaner ali Tune Up Utility will do). V nadzorni preglej, če imaš "očitno" nameščene kakšne sumljive add-programe, ki se radi "sami od sebe" nameščajo pri namestitvah "koristnih" zadev. Čekiraj nastavitve požarnega zidu in nedavno nameščenih ali spremenjenih nastavitev antivirusov ali podobnih security programov. Če si tak talent kot kolega je še najlažja opcija:
> format C:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()
aja da povem
pomagal je reset routerja
v čem je fora tega? tudi če kličeš k operaterju, ti to najprej rečejo?
zakaj to pomaga? what is the super secret meaning behind all of this?
69charger ::
Imel sem isti problem,imel sem en zanič Siemensov router ki se je pri preveliki obremenitvi/pregrevanju zablokiral,zato ga je bilo treba po 4x na dan resetirati.
fosil ::
Zarad velikega števila povezav, ki jih porabi torent, ruter počepne.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom propada?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6503 (3402) | brez-imenko |
» | Kaj rečejo na 113, ko pokličeš?Oddelek: Loža | 5492 (3799) | Vanadium |
» | Mobitel blokiral +447781470659Oddelek: Omrežja in internet | 2962 (2423) | TS_pomoc |
» | Izpad interneta pri T-2 samo pri prejemanju podatkov iz Bittorrent omrežja, ne pa priOddelek: Omrežja in internet | 5654 (4130) | Jst |
» | Interneta ne dela več in še 1 vprašanjeOddelek: Omrežja in internet | 1084 (954) | BlazP |