Forum » Mobilne tehnologije » Htc Legend vs. Motorola Milestone?
Htc Legend vs. Motorola Milestone?
rlujanac ::
Odločam se za nakup enega od teh dveh smart telefonov in me zanima katerega bi mi vi priporočili (in zakaj), saj glede na prebrano opažam, da dobro obvladate android sceno
Glede cene obeh s subvencijo recimo pri Mobitelu smo nekje tukaj, tako da se zato bolj opiram na samo uporabnost telefona. Predvsem me zanima tudi kateri od njiju ima dalj časa trajajočo baterijo, kako je kaj s podporo, kateri bo bolj obdržal ceno (cca. v roku dveh let) in skratka na splošno plusi in minusi pri obeh.
Zelo hvaležen pa bom tudi za feedback-e morebitnih dejanskih uporabnikov. Hvala vam vsem skupaj že vnaprej...
Glede cene obeh s subvencijo recimo pri Mobitelu smo nekje tukaj, tako da se zato bolj opiram na samo uporabnost telefona. Predvsem me zanima tudi kateri od njiju ima dalj časa trajajočo baterijo, kako je kaj s podporo, kateri bo bolj obdržal ceno (cca. v roku dveh let) in skratka na splošno plusi in minusi pri obeh.
Zelo hvaležen pa bom tudi za feedback-e morebitnih dejanskih uporabnikov. Hvala vam vsem skupaj že vnaprej...
LapD ::
Odloči se ali rabiš fizično tipkovnico ali ne. Če jo ne rabiš, pozabi na oba in kupi Desire (20EUR dražji od legende). Če jo rabiš, pač kupi milestone (pomojem edini razlog za njen nakup, poleg zelo razvitega communitija).
web&motion designer
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LapD ()
BladE_ ::
Sploh ni kej za razmišljat... Definitivno HTC (Desire)! HTC Sense je neki najbolšga na WinMo kot tudi na Androidu in brez tega ne gre! Kdo sploh še kupuje Motorolo... mislm dej razmišli...
LP
EDIT: Primerjava... http://www.gsmarena.com/compare.php3?id...
Glede baterije se boš pač mogu navatd, da se jo polni vsak dan do dva neglede ali kupiš motorolo ali HTCja...
LP
EDIT: Primerjava... http://www.gsmarena.com/compare.php3?id...
Glede baterije se boš pač mogu navatd, da se jo polni vsak dan do dva neglede ali kupiš motorolo ali HTCja...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BladE_ ()
rlujanac ::
Hmmm...glede fizične tipkovnice je tako, da sem že dostikrat poiskusil pisati na dotik pa se nekako nisem mogel privadit-čeprav pravijo, da sčasoma se da. Pri Motoroli me mogoče moti predvsem starejša verzija OS (za katero sem sicer slišal, da se da posodobit) in pa pomanjkanje HTC Sense.
Desire je resnično "poželjiv" ampak nebi rad imel telefona sleherni dan priklopljenega na napajanje, poleg tega tudi berem, da so na novih neke težave z barvo displaya. Očitno pa je to nujno zlo vseh novejših zmogljivih Androidov...
No glede na to, da večina od vas zagovarja HTC Desire pa me zanima uporabniško mnenje kakšen je občutek telefona v rokah (sploh glede velikosti) in ali je primeren za v žep?
Desire je resnično "poželjiv" ampak nebi rad imel telefona sleherni dan priklopljenega na napajanje, poleg tega tudi berem, da so na novih neke težave z barvo displaya. Očitno pa je to nujno zlo vseh novejših zmogljivih Androidov...
No glede na to, da večina od vas zagovarja HTC Desire pa me zanima uporabniško mnenje kakšen je občutek telefona v rokah (sploh glede velikosti) in ali je primeren za v žep?
BladE_ ::
Glede na velikost je čist ok za v žep. Glede displaya... ni težava! Beri--> http://forum.xda-developers.com/showthr...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri telefon priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20754 (14029) | sift |
» | Kateri telefon naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23505 (12353) | boris82 |
» | LG optimus 2x vs HTC Desire HD vs Samsung Galaxy S IIOddelek: Mobilne tehnologije | 5286 (4758) | BigSmoke |
» | Kater telefon HTC, SamsungOddelek: Kaj kupiti | 6249 (5794) | jazbec |
» | Najbolsi telefoni? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16856 (14176) | amacar |