Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 napaka v install-u
Windows 7 napaka v install-u
opfor ::
Sedaj imam Windows 7 Professional 32-bit. Od prijatelja sem si na Nero 9 skopiru CD z Windows 7 Ultimate, pred tem sem si z njegovega CD-ja nalozil Ultimate. Zdaj pa si hocem na novo nalozit Ultimate z mojega CD-ja vendar ne morem ker se vedno prikaze napaka in ustavi INSTALL. Kaj lahko kdo pomaga?
bluefish ::
Kristalna krogla ima neke probleme z ločljivostjo in priklopom na grafično, tako da ne vidim napake, ki se prikaže.
opfor ::
ah sem ze sam resil. napaka je bila v tem da ko sem hotel zapeci na CD sem dal na najvisjo hitrost, zdaj ko dam na 2x mi zapece prav in sistem dela
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8 in prve težave z njimOddelek: Operacijski sistemi | 2245 (2011) | krneki0001 |
» | Windows 7 ultimate error 0xc0000225Oddelek: Pomoč in nasveti | 2530 (2277) | He-Man |
» | Windows ne pride v sistemOddelek: Operacijski sistemi | 1156 (1069) | 5er--> |
» | Težave z grafiko v nekaterih igricah (HD4890)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1306 (1038) | PoStrah |
» | WTF...problem z Xpjem in bootanjemOddelek: Operacijski sistemi | 2530 (1885) | astrofizik |