» »

Jankovicu je dolgcas

Jankovicu je dolgcas

««
26 / 32
»»

bluefish ::

Enemu folku res ni prav. Kake prireditve pa bi morale izključno biti, da bi bili zadovoljni? USS Nimitz, tokrat se ne potuhni.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

Ramon dekers ::

nekateri tu res ne veste za kaj se sploh gre!žalostno.
Najbolj smešno pa mi je bilo ko je jankovič prišel do v Črno in so vsi mislili kako jim bo pomagal. Haha reveži.
Slovenija tako stagnira, no Evropa tudi samo mi še 3x bolj! Govorite o nekem razvoju, patetično je sploh omenjati razvoj v smislu štadiona, in cest (tako ali tak ose dela samo to, da lahko raja ploska). Ko pride do katastrof ni nikogar ki bi odgovorjal za zadeve. Naj pridejo Kitajci ni zasedejo to vas, potem bomo res lahko kaj naredili na področju gospodarstva in razvoja. Sedaj pa del naroda joka kako jim je hudo, drugi del se smeji (češ nam se to ne more zgoditi) vsi pa volijo vedno enega in istega(no resnici na ljubo so tako ali tako samo izmečki na vrhu). Potem pa dajejo številke na rdeči križ in karitas, da lahko revež revežu pomaga. Zaprostie za kredit tako kot je to storil jankovič...hahaha

Zgodovina sprememb…

bender rodri ::

Ahjoj... En navaden bullshit ene in druge strani, nihče ne ve kaj se v resnici dogaja in potem vsak prilagaja podatke sebi v prid - eni kujejo zarote, drugi jih ovržejo. Resnica je pa bržkone nekje vmes.

Raje pojdite na pivo - boste imeli več od tega.
guez

Ramon dekers ::

pa saj je jasno da če stojiš vsako letona istem odcepu ker popravljajo cesto to ne pomeni da je dobro narejena avtocesta, ampak da rabi sct delo in denar. Če ti poplavi hišo ne gre za zaroto pač pa za slabo delo oblastnikov. Jasno je da se vsega ne da preprečiti marsikaj pa bi lahko.


Ljubljani pa skupaj z jankovičem želim prijetno plovbo do volitev in naprej!
http://slowwwenia.enaa.com/Slowwwenia/K...

Vajenc ::

Okapi je izjavil:

Bil na šelebajzarjih in zbežal z mraza.
Na, evo, tudi gretje ne dela na tem stadionu. Sramota!!!!!!

O.

Ker so bili šalabajzarji bolj dolgočasni sem resnično razmišljal tudi o ogrevanju ali pa vsaj zaprtju odprtin tik pod streho, kadar je mraz. Akustika stadiona je tudi bolj v q ampak menda naj bi to poboljšali v bližnji prihodnosti.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vajenc ()

bender rodri ::

Nisem govoril o slabem delu raznih uradnikov, oblastnikov ipd. temveč o raznih aferah - o katerih vsak "ve" tako veliko.
guez

Zgodovina sprememb…

jrtjtejtt ::

mene pa zanima, zakaj Zokiju nekateri ljubkovalno pravijo "Opankar"???

USS Liberty ::

bluefish je izjavil:

Enemu folku res ni prav. Kake prireditve pa bi morale izključno biti, da bi bili zadovoljni? USS Nimitz, tokrat se ne potuhni.


Pogooglaj kakšne prireditve oz. koncerti se dogajajo v O2 areni v Pragi... nekaj takega bi se morali dogajati v Stožicah, še posebej v novi dvorani...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

djordjevic ::

Razumem, da bi se areni očitalo pomanjkanje 'akcije' po večeletnem stažu, glede na to, da je odprta ravno dober mesec, pa se mi zdi, da bi se počakali s kritikami o 'neuporabnosti'. Ni res? Ali je pač vsak 'argument' dober, samo da se tolče po 'opankarju'?
No grave is deep enough to keep us in chains.

Okapi ::

Mah, za Nimica itak nič ni v redu. V Stožicah je program za čefurje, v Kino Šiški za multikulti pedre, v Cankarjevem domu za udbomafijaše in tajkune ...

O.

bluefish ::

USS Liberty je izjavil:

bluefish je izjavil:

Enemu folku res ni prav. Kake prireditve pa bi morale izključno biti, da bi bili zadovoljni? USS Nimitz, tokrat se ne potuhni.


Pogooglaj kakšne prireditve oz. koncerti se dogajajo v O2 areni v Pragi... nekaj takega bi se morali dogajati v Stožicah, še posebej v novi dvorani...
Težko, da boš h nam privabil Guns N' Roses in podobne.

imagodei ::

> "Težko, da boš h nam privabil Guns N' Roses in podobne. "

Sploh brez ustrezne infrastrukture. Zdej je že več šanse. V Križanke je pa res vprašanje, če bi prišli pet.
- Hoc est qui sumus -

Double_J ::

Tudi za zabavo ne bodo dolgoročno mogli skrbet. Tovarišija ni znala upravljati v socializmu, niti ne zna v kapitalizmu. Razni merkurji in podobni eksperimenti so že padli v vodo.

V roku nekaj let bo propadel tudi Merkator in potem bo konec te neuspešne zgodbe.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Pšenični ::

"Mah, za Nimica itak nič ni v redu. V Stožicah je program za čefurje, v Kino Šiški za multikulti pedre, v Cankarjevem domu za udbomafijaše in tajkune ..."

http://www.dnevnik.si/uploads/image_cac...

V ljubljani mate še skakalnico - za avtomobile. Na Rudniku. Si pozabil. In koliko časa že, že ene par let. Heh, se peljem v Leclerc nakupovat, (tam vidm včasih Benča, Vido Petrovčič., Svetika....).... heh, in vidm ko folk ki ne ve, kam je pršu kolovrati čez tiste vzpetine- dobesedno. In folk se sploh ne pritožuje kej dost...

In tako bo še celo leto. Sploh je na tem koncu veselo če zapade sneg, heh,heh.

Tko da ni čudno, da tud kanali (Celovška) pod podvozi v petek niso bili ščiščeni....

"V roku nekaj let bo propadel Merkator in potem bo konec te neuspešne zgodbe."

Mercator; prejšnjo nedeljo, prejšnji teden;

Mercator Borovnica; čebula eno kila 89 centov, nato grem med tednom v Hoferja,...59 centov dve kile čebule....

Kaj bo z Mercatorjem sploh ni več vprašanje, vprašanje je le še kdaj.

hamax ::

V ljubljani mate še skakalnico - za avtomobile. Na Rudniku.

Privatno zemljišče in privatne ceste, ki so se gradile na močvirnati podlagi zelo na brzino. Ne vem kaj ima občina s tem.

Ljubljani pa skupaj z jankovičem želim prijetno plovbo do volitev in naprej!

Sploh je na tem koncu veselo če zapade sneg, heh,heh.

Kaj bi dal da bi sosedu krava crknila, ane. Slovenci pa očitno res ne moremo preko privoščljivosti.
Vi kar uživajte na svojih minimalnih plačah in makedamskih cestah, heh heh.

Pšenični ::

"Kaj bi dal da bi sosedu krava crknila, ane. Slovenci pa očitno res ne moremo preko privoščljivosti.
Vi kar uživajte na svojih minimalnih plačah in makedamskih cestah, heh heh. "

Meni se zdi trenutno lokacija v Borovnici še posebej sedaj, ko so ceste vsak da bolj zatrpane in imamo celo svoje vlake ob konicah (Pazi vlake ki štartajo iz Borovnice v Ljubljano) izredna. Mir.... narava.....poceni nepremičnine....trisobno dobiš že za 97 tisoš evrov...82 metrov kvadratnih...resda staro...
Gradijo se novi bloki, cene bojo menda sprejemljive....V kratkem bo rekonstrukcija ceste Podpeč - Borovnica, sledi pa še rekonstrukcija ceste Vrhnika - Borovnica.

Do Ljubljane je bogih 20 minut-vlak. Do Tivolija je karta res poceni. Imamo še Lesno industrijo in Fenolit. Medtem, ko sosednja Vrhnika po propadu IUV ja in menda tud Kovinarske nima več ničesar, razen trgovin, prodajaln avtov in Vargalanta.

Makadamske ceste ? Kje jih vidiš?? Si sploh bil kdaj v Borovnici? Makadam je po barju, če mate pa v Ljubljani asfalt tud med njivami, .....mi ga nimamo...

Ta cesta na Rudniku, je sramota in Ljubljansko ogledalo. Že kar nekaj let. Mislim da se to vleče že ene 8 let.

Lahko ti zatrdim, da take ceste, kot jo imate vi na Rudniku mi v Borovnici nimamo, resnično ste posebni - še posebej je čudovita na ovinku, tam ko zaviješ na desno (iz smeri avtocestnega priključka). Čudna mentaliteta. Folk umira v poplavah, Vič mate zalit, v Stožicah narodno veselje. Lahko bi zadevo prestavili vsaj za en teden.

"Privatno zemljišče in privatne ceste, ki so se gradile na močvirnati podlagi zelo na brzino. Ne vem kaj ima občina s tem."

Privatne ceste? Si siguren. Lahko dokažeš? Tud v tem primeru se potem lahko vprašamo kje je kakšna inšpekcija in cesto ne zaprejo. Cesta je namreč smrtno nevarna.

Zgodovina sprememb…

poweroff ::

Pšenični je izjavil:

V kratkem bo rekonstrukcija ceste Podpeč - Borovnica, sledi pa še rekonstrukcija ceste Vrhnika - Borovnica.

Resnici na ljubo je tista prva cesta katastrofalna. Prava sramota, da so take ceste v državi.

Pšenični je izjavil:

Imamo še Lesno industrijo in Fenolit

Zlasti Fenolit je pravi bisez. Vsake toliko časa se zgodi kašna resna nesreča (celo s smrtnim izidom), vsake toliko časa malce poči in potem na okoliška polja dežujejo nenavadne snovi. Če ob tem vemo, da je fenolna smola ena bolj rakotvornih snovi je res priceless živeti v takšnem okolju.

Pšenični je izjavil:

Makadamske ceste ? Kje jih vidiš?? Si sploh bil kdaj v Borovnici? Makadam je po barju, če mate pa v Ljubljani asfalt tud med njivami, .....mi ga nimamo...

V Borovnici res ne, ko se pa zapelješ malo v hrib v one vasi nad Borovnico so pa ceste... obupne. Certralizacija all the way.
sudo poweroff

Pšenični ::

"Resnici na ljubo je tista prva cesta katastrofalna. Prava sramota, da so take ceste v državi."

Omenjena cesta spada pod državo. Občina nima nič z njo. Isto velja za drugo-sem preveril.

"V Borovnici res ne, ko se pa zapelješ malo v hrib v one vasi nad Borovnico so pa ceste... obupne. Certralizacija all the way."

Do Pokojišča je že položeno pol asvalta.

"Zlasti Fenolit je pravi bisez. Vsake toliko časa se zgodi kašna resna nesreča (celo s smrtnim izidom), vsake toliko časa malce poči in potem na okoliška polja dežujejo nenavadne snovi. Če ob tem vemo, da je fenolna smola ena bolj rakotvornih snovi je res priceless živeti v takšnem okolju"

Če imaš kakšne pripombe se obrni direkt na njih.

Zgodovina sprememb…

Samuel ::

Kakšni hecni odgovori od Telbanca... obrni na njih?!?...

Očitno ti je v vašem primeru jasno, kaj je v pristojnosti države in kaj občine. Ampak v primeru MOLa pa hitro pade sposobnost dojemanja.

Kaj se ti sploh ukvarjaš z Ljubljano?? Isto velja za razne Morise, Karaye in ostale osebke, ki v LJ sploh niso prijavljeni oziroma jo vidijo parkrat na leto. Ukvarjajte se raje s svojimi občinami in (ne)razvojem v njih.

Pšenični ::

"Kakšni hecni odgovori od Telbanca... obrni na njih?!?..."

Cesta na Rudniku je zate hecna?

hamax ::

Omenjena cesta spada pod državo. Občina nima nič z njo. Isto velja za drugo-sem preveril.

Omenjena cesta(slika) na rudniku je (kot ze omenjeno) privatna lastnina. Obcina nima nic z njo. Ocitno povsem namirno ignoriras take podatke ...

Pšenični ::

"Omenjena cesta(slika) na rudniku je (kot ze omenjeno) privatna lastnina. Obcina nima nic z njo. Ocitno povsem namirno ignoriras take podatke ..."

Mene v končni fazi ne briga od koga je. Sredi trg. centra imate cesto ki to ni in je smrtno nevarna. Ko je potrebno nekaj narediti, vsi takoj veste da ni od občine. (ker se bližajo volitve) Ne veste pa kje je rešitev. In kdo je odgovoren v primeru da se zgodi nesreča s smrtnim izidom.

"Kaj se ti sploh ukvarjaš z Ljubljano?? Isto velja za razne Morise, Karaye in ostale osebke, ki v LJ sploh niso prijavljeni oziroma jo vidijo parkrat na leto. Ukvarjajte se raje s svojimi občinami in (ne)razvojem v njih."

Ukvarjam se zato, ker bi se na tej cesti skoraj ponesrečil, na teh grbinah in razbil avto, pa je bilo to že nekaj let nazaj-ko je bila dosti manj valovita. To ni normalno, tole je katastrofa ....od ceste, ki to več ni....

Razumem pa tud, da je tema dost nezaželjena, zdejle par dni pred volitvami kazat s prstom na take kritične točke. Je pa Ljubljana od vseh nas. Ane. In to se vleče dolga leta. Zanimivo. Ko se kakšni projekti speljejo čez noč...

Zgodovina sprememb…

USS Liberty ::

Okapi je izjavil:

Mah, za Nimica itak nič ni v redu. V Stožicah je program za čefurje, v Kino Šiški za multikulti pedre, v Cankarjevem domu za udbomafijaše in tajkune ...


Nimic si je nazadnje ogledal koncert Billy Idola v ovenelem Tivoliju in bil zelo zadovoljen. Tako da ni res, da Nimic samo kritizira vsepovprek in ni z ničemer zadovoljen...

bluefish je izjavil:

Težko, da boš h nam privabil Guns N' Roses in podobne


Zakaj pa ne bi mogli Gunse k nam privabit?? Če so pri nas recimo gostovali Metallica in Depeche mode, ne vem, zakaj pa ne bi tudi Gunsi, še posebej sedaj, ko so v LJ Stožice narejene. V LJ je recimo gostovala tudi Nirvana, ko so bili na višku svetovne popularnosti, in ni razloga, zakaj ne bi tudi Gunsi, ki so že ene 15 let od viška svoje popularnosti... Potrebna je samo ena resna koncertna agencija, ki bi jih pripeljala k nam, saj zanimanje za njih pri nas sigurno obstaja....
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Šimpanz ::

Telbanc ko boste vi zaprli Fenolit bomo mi popravili ceste na Rudniku.

Samuel ::

Pšenični je izjavil:

Mene v končni fazi ne briga od koga je. Sredi trg. centra imate cesto ki to ni in je smrtno nevarna. Ko je potrebno nekaj narediti, vsi takoj veste da ni od občine. (ker se bližajo volitve) Ne veste pa kje je rešitev. In kdo je odgovoren v primeru da se zgodi nesreča s smrtnim izidom.
Ukvarjam se zato, ker bi se na tej cesti skoraj ponesrečil, na teh grbinah in razbil avto, pa je bilo to že nekaj let nazaj-ko je bila dosti manj valovita. To ni normalno, tole je katastrofa ....od ceste, ki to več ni....
Razumem pa tud, da je tema dost nezaželjena, zdejle par dni pred volitvami kazat s prstom na take kritične točke. Je pa Ljubljana od vseh nas. Ane.


Našel si neko cesto v Ljubljani, ki ni v pristojnosti občine, obenem pa imaš praktično enak problem v domači občini. Licemerstvo prve klase.

Če te že zanima glede te rudniške cigumigu ceste... podjetjem je bilo v času izgradnje trgovskih centrov naloženo, da poskrbijo za izgradnjo povezovalnih cest. Seveda, so ta podjetja v to investirala najmanj, kar se je le dalo in zaradi tega ti odseki cest NISO PILOTIRANI. To se lepo vidi, kako se okoliška parkirišča ne posedajo, samo cesta se. To je stvar, ki bi moralo v roke vzet policija in državno tožilstvo.

poweroff ::

LOOOL!

Pšenični je izjavil:

Mene v končni fazi ne briga od koga je.

Malce pred tem namreč:

Pšenični je izjavil:

Omenjena cesta spada pod državo. Občina nima nič z njo. Isto velja za drugo-sem preveril.

Autogol.
Na stadionu. :D

Kar se pa Fenolita tiče je pa pač tako, da imate očitno tako sposobno lokalno skupnost, da vam zagotavlja varno življenjsko okolje.
sudo poweroff

Samuel ::

Na koncu bomo ugotovili, da ima ena mala Borovnica, ki tako ali tako sesa Ljubljano (večina folka se vozi delat v LJ), več problemov kot MOL.

Pšenični ::

"Na koncu bomo ugotovili, da ima ena mala Borovnica, ki tako ali tako sesa Ljubljano (večina folka se vozi delat v LJ), več problemov kot MOL."

"Sesa Ljubljano" Ja kje si pa to pobral...? Heh,heh.Bi te spomnil da vsi plačujemo davke, ki potem nekam grejo...

"Autogol.
Na stadionu."

Ne vem zakaj bi to razumel tako?

Sicer pa o fenolitu....

http://www.fenolit.si/index.php?lang=sl...

"Mnenje Inšpektorata Mestne uprave Mestne občine Ljubljana
Prometna signalizacija, ki govori o poškodbah na vozišču je postavljena v vsakem križišču. Zato se morajo vozniki ravnati po prometnih pravilih (prometnih znakih). V 2. odstavku 30. člena Zakona o varnosti cestnega prometa (Uradni list RS št. 133/06, UPB4 s spremembami) je določeno, da mora voznik hitrost in način vožnje prilagoditi svojim sposobnostim, lastnosti in stanju ceste ter preglednosti na njej, gostoti in drugim značilnostim prometa, vremenskim razmeram ter značilnostim vozila in tovora v njem ali na njem. S tem menimo, da je zagotovljena varnost cestnega prometa."

Moje mnenje je, da tale cesta že lep čas ni več varna. Varna vožnja ni mogoča, ker se enostavno s podvozjem nasadiš na asfalt. Zdej če bo kdo kril škodo na moji alfi lahko gremo to probat.

S temi inšpektorati, heh,heh... kaj pa vem. Ko so zaprli ceste za kamione, mislim na Stožice, ko je hotu un model stavkat (leka)mi je bilo jasno kako to funkcionira.

Zgodovina sprememb…

Samuel ::

https://urbanizem.ljubljana.si/PobudeMe...

Datum prijave pobude : 20.4.2010 17:48:21
Vsebina pobude : Spoštovani, celotna cesta označena na karti je že v tako katastrofalnem stanju, da bi jo moral inšpektorat zapreti. Cesta je enostavno nevarna za vožnjo, poleg tega na njej prihaja tudi do poškodb vozil. Ali lahko pričakujemo, da bo MOL prevzela vse stroške morebitnih poškodb na vozilih? Hvala za odgovor.

Datum odgovora : 21.4.2010 14:21:41
Odgovor : Cesta ni v lasti Mestne občine Ljubljana; Mestna občina Ljubljana ima v načrtu večja vzdrževalna dela na cestah v nakupovalnem središču na Rudniku, vendar le na tistih, ki so tudi v lasti Mestne občine Ljubljana.

------

Datum prijave pobude : 2.9.2010 12:24:38
Naslov pobude : Nevarne ceste v NS Rudnik
Vsebina pobude : Določene ceste v NS Rudnik so nefunkcionalne in nevarne za promet, saj je zaradi grbin in posedov nemogoče voziti po njih. Še posebej v slabem vremenu in času zmanjšane vidljivosti. Zato pozivam Inšpektorat MOL, naj pozove pristojne k takojšnji sanaciji cest. V vmesnem času pa prepove promet na teh "cestah" - to bo pristojne tudi prisililo k urgentni obnovi. Če Inšpektorat za to ni pristojen, bom pobudo za zaprtje cest pač podal na policijo in Prometni inšpektorat RS.


Datum odgovora : 8.9.2010 9:25:32
Odgovor Oddelka za gospodarske dejavnosti in promet
Spoštovani, sanacija cest v nakupovalnem središču Rudnik je zelo zahteven in posledično tudi izjemno drag projekt. Ker sredstev za kakovostno sanacijo trenutno nimamo, smo letos na nekaterih delih izvedli le manjša vzdrževalna dela, zavedamo pa se, da problem lahko kakovostno rešimo le s celovito sanacijo. Ta bo možna šele, ko bodo zagotovljena finančna sredstva.

Mnenje Inšpektorata Mestne uprave Mestne občine Ljubljana
Prometna signalizacija, ki govori o poškodbah na vozišču je postavljena v vsakem križišču. Zato se morajo vozniki ravnati po prometnih pravilih (prometnih znakih). V 2. odstavku 30. člena Zakona o varnosti cestnega prometa (Uradni list RS št. 133/06, UPB4 s spremembami) je določeno, da mora voznik hitrost in način vožnje prilagoditi svojim sposobnostim, lastnosti in stanju ceste ter preglednosti na njej, gostoti in drugim značilnostim prometa, vremenskim razmeram ter značilnostim vozila in tovora v njem ali na njem. S tem menimo, da je zagotovljena varnost cestnega prometa.


--------

"Sesa Ljubljano" Ja kje si pa to pobral...? Heh,heh.Bi te spomnil da vsi plačujemo davke, ki potem nekam grejo...


Plačuješ davke iz plače, ki grejo v proračun Borovnice, ker si tam prijavljen.

"Autogol.
Na stadionu."
Ne vem zakaj bi to razumel tako?


Marsikaj še bolj enostavnega ne razumeš, pa boš to!?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Samuel ()

Šimpanz ::

Ja pol pa še raztura ceste na Rudniku.

Samuel ::

jrtjtejtt je izjavil:

mene pa zanima, zakaj Zokiju nekateri ljubkovalno pravijo "Opankar"???


Opankar ni prav nič ljubkovalno, temveč gre za prvoklasno žalitev (ki jo administrorji tolerirajo).

Pšenični ::

"Opankar ni prav nič ljubkovalno, temveč gre za prvoklasno žalitev (ki jo administrorji tolerirajo)."

S takimi žaljitvami se tud jaz ne strinjam. Pač na tak način se to ne dela.

Samuel ::

Ja in???

Mercator je bil takrat v LASTI DRŽAVE in DRŽAVA GA JE POSTAVILA na čelo Mercatorja. To namreč lastniki delajo.. preko nadzornih svetov postavljajo upravo.

Kaj tebi tukaj ni jasno????

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Samuel ()

Pšenični ::

"Kaj tebi tukaj ni jasno????"

Ti men se zdi tole hecno. Ko sem to vidu prvič sem se 10 minut smejal. Brez zamere. Sej pravijo smeh je pol zdravja.

Zgodovina sprememb…

Samuel ::

hecno se pa zdi tudi meni...

poweroff ::

Fenolit skrbi za okolje... daj no človek. Moj oče ima tam parcelo. In točno vem kako lepo skrbijo.

Tudi kolega gasilec je bil pred časom na intervenciji - saj veš, takrat, ko je nekdo umrl. Zaradi spoštovanja predpisov in ekološke zavesti.
sudo poweroff

Mr.B ::

"Mercator je bil takrat v LASTI DRŽAVE in DRŽAVA GA JE POSTAVILA na čelo Mercatorja" In danes ne oblada večinskega deleža ? To je nekako tko sprenvedanje da z Vegradom nima država nič, nima s Steklarsko novo nič,.....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

bluefish ::

USS Liberty je izjavil:

bluefish je izjavil:

Težko, da boš h nam privabil Guns N' Roses in podobne


Zakaj pa ne bi mogli Gunse k nam privabit?? Če so pri nas recimo gostovali Metallica in Depeche mode, ne vem, zakaj pa ne bi tudi Gunsi, še posebej sedaj, ko so v LJ Stožice narejene. V LJ je recimo gostovala tudi Nirvana, ko so bili na višku svetovne popularnosti, in ni razloga, zakaj ne bi tudi Gunsi, ki so že ene 15 let od viška svoje popularnosti... Potrebna je samo ena resna koncertna agencija, ki bi jih pripeljala k nam, saj zanimanje za njih pri nas sigurno obstaja....

Vidiš, torej je problem v organizatorjih in ne v publiki ali županu,... kot tako rad trdiš.

Samuel ::

Mr.B je izjavil:

"Mercator je bil takrat v LASTI DRŽAVE in DRŽAVA GA JE POSTAVILA na čelo Mercatorja" In danes ne oblada večinskega deleža ? To je nekako tko sprenvedanje da z Vegradom nima država nič, nima s Steklarsko novo nič,.....


Kaj blodiš že spet? Predsednik nadzornega sveta Vegrada, ki je posredno povrzročil odstop Hilde, je predstavnik 29% deleža države v Vegradu. Z 29% pa ne moreš vplivat praktično na nobene pomembne odločitve uprave. In eno od kazenskih prijav, ki jih bo Hilda prej ko slej pokasirala, je zavajanje nadzornega sveta.

noraguta ::

kok je lušt'n ko govori o hidrologiji in vladah. a je kdo ugotovil kake načrte ima? oz zakaj se je zgodilo vse skupaj?
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Mr.B ::

Mondeo, naštej primere, neplačevanja obveznosti iz PIZ-a in ZZ-ja, pa povej sedaj v kolikšnih deležij je država direktno lastnik, in v kolikšnih je država lastnik preko NLB-ja & kaj so že te skladi ? Enako je utopično razmišljanje da država ni imela ničesar zraven, ko so delavci v Celovških dvorih dobili plače, delavci na drugih deloviščih pa ne. In to da Država po tvojem mnenju nima nima nikakršne moči, vprašaj taiste ljudje v taisti vladi, ki so tak zakon omogočili, in stanje je kakršno je. Za primer si lahko vzameš kar Merkur, razen če bo država raje imela še eno zgodbo o pridnih delavcih, ki delajo za pakete rdečega križa, namesto da se zgodba zaključi.
Če pa rad računaš, pa povej, kam je šlo lasnko leto za 2 miljadri EUR drobiža : http://www.delo.si/clanek/121640, za lažje razmišljanje o številkah uporabi : http://dnevnik.si/novice/slovenija/1042...
No ampak to nima nikakršne veze z Jankovičem, oziroma včerajšnim infarktom, ko je bila kolona od BTC-ja do tomačeva, iz druge strani pa cca 1-1.5 km.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Samuel ::

Kar naštej sam (sploh jih ni veliko), ne bom jaz tvojih rebusoidnih nebuloz reševal.
Pa dvigni svoj nivo debate, ker ne poveš nikoli nič. Samo naštevaš praktično nepovezane dogodke, ki jih ne znaš med sabo povezati in daješ nekaj mislit. lol?

Mr.B ::

Torej Mondeo, status plačil na projektu Storžice nima nikakršnih odprtih terjatev.....ŠE. Sicer kako se že poimenovali objekt ? Ampak glej sej to je samo populistično, nima nikakršnih realnih osnov...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

bluefish ::

Daj, vrži uč na zemljevid LJ in poglej, če najdeš Storžice.

Samuel ::

Mr.B je izjavil:

Torej Mondeo, status plačil na projektu Storžice nima nikakršnih odprtih terjatev.....ŠE. Sicer kako se že poimenovali objekt ? Ampak glej sej to je samo populistično, nima nikakršnih realnih osnov...


Malo se zberi in sedaj še odgovori na svoja vprašanja.

Mr.B ::

Glej Mondeo, ti si sam deli meglo. Ravno sem ti dokazal, da je zadeva povezana z enim drugim projektom, zgodbe so pa identične. Ti si tisti, ki trdiš da ni nikakršnih odprtih terjatev, no tudi dragi župan je sedaj dodal besedo ŠE.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Samuel ::

Samo odgovori na vsa vprašanja, ki si jih postavil. Kaj se zdaj sprenevedaš?

Mr.B je izjavil:

Ti si tisti, ki trdiš da ni nikakršnih odprtih terjatev, no tudi dragi župan je sedaj dodal besedo ŠE.


Kje jaz to trdim?? Kako pa naj to vem sploh??

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Samuel ()

Mr.B ::

Mondeo , glej ti si pač nekdo ki vrajme m meglo, ki misli da je glana tema Patrija in Janša. Kaj misliš da se po volitvah dejansko, ukvarjajo s Patrijo in samo Patrijo te Rjavcem in spet Patrijo ? V bistvu je to le megla, dejansko je v ozadju vojna med dvema političnima frakcijama, in to ne Levo vs Desno, ko je treba Janšo nevtralizirati. Dej si malo meglo premeči, začnimo recimo s Šoltesovim negativnim Mnenjem. Veš res sem v drugi temi govoril oslarije, da je bilo lanskega leta 2 miljardi minusa, in da bo letos to naraslo na štiri. Dejansko je bilo lansko leto slabih 4 miljarde EUR minusa v proračunu, in 1.5 miljarde EUR je šlo v dokapitalizacijo NLB banke, in kot bi ti v temi o nepremičninah rekel, zgolj zato da se nebi razsul nepremičninski trg. Dej zresni se, edini ki pri tem naJ, so ravno državljani, ki bodo mogli to plačevati. Ti dam recimo drugo vprašanje, kaj misliš kako je Knjižen ta samoprispevek države NLB banki, kaj misliš da je zgolj Slučaj, da je šele septembra Šoltes ugotovil napako knjiženja, in kaj misliš bi brez te napake NLB prestala stresni test, in kaj misliš za koliko bo samo uradno dokapitalizirala NLB, ni čudno da se drugi večji lastnik pametno tiho.
In sedaj se vrnimo na Strožice. Župan je kot praviš izpolnil obljubo o Stadionu, ampak kot dobri manager, kljub enormni luknji v proračunu MOLa in to šele v prvi polovici leta, no sej vemo populistično Janša, ta desni so mu vzeli 60 milEUR, in to tudi leta 2009, 2010 ter seveda tudi 2011, itd... Dej no, misliš da župan potrebuje , kot pravi frazo ......ŠE. Človek bi se zamislil, da morda vztraja zaradi napačnih interesov, ko bi lahko brez težav recimo naredil drugo vstopno točko s parkirišči za Ljubljano, ter bi morda včeraj nebi bil tak infarkt okoli Storžic. Toliko o BS, in populistiki, lahko greva pa debato na temo cene nepremičnin, in če smo v procenti padli pred ali za španijo.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Samuel ::

Prav žal mi je zate.

Mr.B ::

Torej mondeo, praviš si za da župan preko MOL-a da notri za nakupovalnosredišče tistih 30+ milEUR, potem pa istočasno joka, kako mu niso dali za sanacijo hudournikov. Kaj misliš kdo bo pa dal za to kredit, če ravno ne živiš v Ljubljani ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
««
26 / 32
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lisičenje v Stožicah (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
13221226 (17629) Gregor P
»

Zoki zmagal, Kangler v drugi krog (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30185923 (80461) lexios

Več podobnih tem