Forum » Kaj kupiti » bo Abit KT7 dovolj?
bo Abit KT7 dovolj?
swalow ::
nameravam sestavit nov kompjuter, pa me zanima če bo KT7 dovolj dobra za Durona 1000, morda 1200 ? Al obstaja kaj boljšega za tak procesor. Aha, računalnik se ne bo rabu samo za igranje :) ampak tud za lavfanje PWS-ja i mreže.
R0K ::
Jep, tut jest ti priporočam KT7A (lohk tut RAID - je ista), ker jo imam tut sam in sem prezadovoljen z njo!
Zlo dobro se tudi navija..
Zlo dobro se tudi navija..
Binji ::
Razlika med KT7E in KT7A je v tem, da KT7A uradno podpira 133Mhz FSB, KT7E pa ne (ceprav ga brez tezav dosegajo in so narejene v malo novejsi tehnologiji)
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Tito ::
Ja jst mam KT7a raid in je vredu, gor laufam Athlona 900Mhz in vse šiba. A čisto slučajno sem se odločil da jo bom prodal in kupil novo, saj nanjo ne grejo XP procesorji (vsaj zaneslivo ne!)...
Lahk ti jo prodam!
Lahk ti jo prodam!
BoO ::
Če boš kupoval novo KT7A naj bo verzija 1.3 ali več (če obstaja) zaradi Athlonov XP
Zakaj pa sploh kupuješ tako 'staro' plato?
Raje kupi kako, ki podpira DDR pa z novejšim čipsetom.
Zakaj pa sploh kupuješ tako 'staro' plato?
Raje kupi kako, ki podpira DDR pa z novejšim čipsetom.
swalow ::
'staro' plato namreč zato, ker mi je dovolj. ne nameravam potrošit 50ksit za plato, ki je najboljša in vse naj naj, a rabu jo bom za stvari, ki skoraj ne rabijo prenapenjanja procesorja. za tak dnar dobim procesor, plato, zvočno (dobro), grafično in ohišje. zato.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Abit KT7A + TB 1,4........Oddelek: Navijanje | 1648 (1294) | kuglvinkl |
» | Proc & plata ?!Oddelek: Kaj kupiti | 1558 (1174) | Daishi |
» | Nov PCOddelek: Kaj kupiti | 1551 (1195) | jakinj |
» | OC-anje ABIT KT-7A (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4959 (4281) | AtaStrumf |
» | ABIT KT7A vs. KT7EOddelek: Strojna oprema | 1555 (1397) | VASkO |