Forum » Pomoč in nasveti » Grafična kartica zanič slika
Grafična kartica zanič slika
69charger ::
Dobil sem eno Gigabyte Geforce 8400GS 256mb in ko sem jo priklopil sem dobil samo to sliko.Slika ugasne pri prehodih iz Boot menija v Windows loading screen.Je mogoče kje kakšen kontakt ki to povzroča?
- zavaroval slike: bluefish ()
Tr0n ::
Preveri ce je graficna vredu v PCI-E slotu in ce je vredu povezan video kabl. Drugace pa ja, verjetno je kaj narobe s samo graficno.
Peshkeer: To sigurno ni problem ker je 2 dni nazaj delovala lepo.
Povezano je vse super,vstavljena je pravilno.Menjal sem samo termalno pasto in sem se prej razelektril.Je problem mogoče ker je pasta malo po drugih kontaktih?
Povezano je vse super,vstavljena je pravilno.Menjal sem samo termalno pasto in sem se prej razelektril.Je problem mogoče ker je pasta malo po drugih kontaktih?
Nagi Bator ::
Ali je RAM graficne fuc, glede na to, da si menjaval pasto, pa zna biti, da si odkrusil jedro, razmazal prevodno pasto tja kamor ne spada ali pa slabo pritrdil hladilnik pa se pregreje po par sekundah. Evo tak na oko. Je pa kar velika verjetnost, da je kaj od nastetega, ce si ziher, da je vse prav priklopljeno.
Pasta je Akasa 455.Ne vem če je prevodna ali ni,lahko da je to.Je mogoče krivo da je bila prej gor pasta ki je bila trda ko kamen in je nisem kompletno očistil? Nekaj delčkov je ostalo.Bom probal še enkrat dat gor pasto,če ne bo bolje bom vrgel stran.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nepravilen nanos termalne paste? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7991 (6107) | care20 |
» | Kaj namesto termalne paste?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4167 (1622) | janezvalva |
» | Sapphire 7970 3 GB - ne delujeOddelek: Strojna oprema | 2059 (1315) | konspirator |
» | Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5592 (4308) | Timmah |
» | Zaščitne ploščice AMD za procesor??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1488 (1215) | Kaboom |