Forum » Programiranje » Trikotnik
Trikotnik
BMW M3 ::
ZAnima me če mi lahko kdo napiše kako naj z dvema for zankama naredim piramido iz zvezdic
*
Prosim za čimprejšni odgovor ;D =) HVALA !!
*
Prosim za čimprejšni odgovor ;D =) HVALA !!
- spremenil: BMW M3 ()
feryz ::
MasterMind je izjavil:
hmm.. ena zanka gre od 0 do 4, druga pa od 0 do 7?
Itak!?
Prva (n) gre od 1 do 4, druga gre od 0 do 2*n-1.
MasterMind ::
2*4-1 je pa?
Povedal sem za konkreten primer :D .
Povedal sem za konkreten primer :D .
Gentoo, KDE uporabnik.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MasterMind ()
Pimoz ::
seveda :)
sorry i had to
#include <iostream> using namespace std; int main () { for (;false;){} for (;false;){} cout << "*" << endl << "***" << endl << "*****" << endl << "*******" << endl; return 0; }
sorry i had to
WarpedGone ::
Kaj te je sram? To je zgleden programerski odgovor: 100% pravilen, 100% neuporabn =:)
Zbogom in hvala za vse ribe
Pimoz ::
Vem vem :) Tako je izgledala tudi moja seminarska za maturo. Le da takrat hvala bogu ni nobeden zahteval, da pokažem kodo. Pa da neboste mislili da sem nek packač, ki mu je slučajno uspelo priti čez. Se aktivno ukvarjam tako z programiranjam in sistemskimi zadevami v službi tako, da tudi vsa znanja, ki bi jih takrat lahko dosegel, sem pridobil z delom.
overlord_tm ::
Vem vem :) Tako je izgledala tudi moja seminarska za maturo. Le da takrat hvala bogu ni nobeden zahteval, da pokažem kodo. Pa da neboste mislili da sem nek packač, ki mu je slučajno uspelo priti čez. Se aktivno ukvarjam tako z programiranjam in sistemskimi zadevami v službi tako, da tudi vsa znanja, ki bi jih takrat lahko dosegel, sem pridobil z delom.
Moja je bila sestavljena iz screenshotov programa ki ni obstajal :)
Kateri del ti tocno ni jasen ... Si opazil da sta v vsaki vrstici dve zvezdici vec?
Spura ::
En loop je dovolj
StringBuffer sb = new StringBuffer("*"); for (int i = 0;i < n;i++) { System.out.println(sb.toString()); sb.append("**"); }
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Resne težave z razumevanjem osnov programiranja (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 16599 (13111) | RatedR |
» | 2 nalogi iz računalništva faksOddelek: Šola | 941 (667) | c0dehunter |
» | Napetostni sledilnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1949 (1707) | rezator |
» | Dvojni integral, pomočOddelek: Šola | 4417 (3992) | Yosh |
» | [C++] Izpis števila z zvezdicami.Oddelek: Programiranje | 1431 (1181) | bi0s |