Forum » Pomoč in nasveti » Ipod touch in navigon
Ipod touch in navigon
Jaman ::
Živjo!
Sem lastnik ipod toucha 3G in me zanima nakup Navigona (ki je eden bolših gps-ev). Zdaj pa me zanima kaj moram kupiti, da mi bo gps delal na cesti? Ker vem, da ima iphone vgrajen gps receiver, medtem ko na ipod touchu, bi moral dokupiti gps receiver. Kje se ga dobi oz. kako se temu reče? Koliko je približna cena? Hvala za odgovore
Lp
Blaž
Sem lastnik ipod toucha 3G in me zanima nakup Navigona (ki je eden bolših gps-ev). Zdaj pa me zanima kaj moram kupiti, da mi bo gps delal na cesti? Ker vem, da ima iphone vgrajen gps receiver, medtem ko na ipod touchu, bi moral dokupiti gps receiver. Kje se ga dobi oz. kako se temu reče? Koliko je približna cena? Hvala za odgovore
Lp
Blaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPod touch 5 gen za poslušanje glasbe preko bluetootha - vreden nakupa?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1083 (836) | neo5468 |
» | IPhone 3Gs vs Ipod Touch 3GOddelek: Mobilne tehnologije | 1143 (1090) | Jazek |
» | Univerza v Missouriju 'sili' v nakup ApplovOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4408 (2557) | opeter |
» | RoyalTek GPS bluetooth receiver?Oddelek: Kaj kupiti | 1231 (1150) | ||_^_|| |
» | GPS na telefonu...Oddelek: Mobilne tehnologije | 1380 (1236) | Kawl6 |