Forum » Mobilne tehnologije » GPS na telefonu...
GPS na telefonu...
obranc ::
mam SorryEricsson P910i, na kateremu želim še funkcijo GPSa. Zanima me ali se da dobit recimo samo razširitveno memory card s funkcijo GPS al rabm unga gizmota od recieverja s sabo skos nosit?
LP,
Brane
LP,
Brane
to mi je jasno, da obstaja BT reciever. Zanima me, če ga lahko dobim v obliki kartice, da jo dam v telefon, da mam telefon in GPS v eni komponenti, ne da moram še dodatno s seboj nosit.
AndrejS ::
Ne vem katere kartice uporablja tvoj telefon. Ampak dobi pa se Compact Flash (CF) GPS . To je mišljeno bolj za dlančnike
Igor0 ::
Mislim, da je boljše, da nabaviš BT GPS. Jaz imam BT Leadtek GPS in dela v navezi z P910i super. Vprašanje, ki se pri tvoji želji pojavlja je - kam boš naložil karte, če bo kartica GPS modul (če sploh obstaja)
LP Igor
LP Igor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Igor0 ()
igor, imas prav. Imam ze 1 GB kartico, ki bi je ne žrtvoval za GPS modul. Torej BT prejemnik......ma kdo kkšno ugodno varianto? oz. kolk te stvari sploh stanejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia n95 ali kaj druga?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5206 (3062) | alexa-lol |
» | Kaj je dobro vedeti pred nakupom GPS naprave? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12426 (9116) | AtaStrumf |
» | Kateri dlančnik kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2233 (1994) | NemecRok |
» | Dlančnik z GPSOddelek: Kaj kupiti | 1338 (1230) | alex32 |
» | DlancnikOddelek: Kaj kupiti | 1515 (1357) | AntiC |