Forum » Kaj kupiti » katera brezžična lan kartica
katera brezžična lan kartica
Aljaz1980 ::
preden me pošljete da naj pogooglam sem gledal na ubuntu wifidocs in googlal
no problem tiči v tem da nucam za linux, bolj natančno ubuntu, drugače bi itak kupil linkys
no če bi bilo googlu za verjeti si naj nabavim Asus WL-167g
sicer mi je malce vseeno ali je usb ali pci, skoraj rajsi usb, ker imam se samo 2 pci prosta
sam me mal skrbi, kako je z temi usb karticami, ponekod bral da se grejejo, da slabo delujejo, razumem pa da je veliko odvisno od proizvajalca
predvsem me zanima tisti ki imate linuks, katero kartico imate in kakšne izkušnje z njo
no problem tiči v tem da nucam za linux, bolj natančno ubuntu, drugače bi itak kupil linkys
no če bi bilo googlu za verjeti si naj nabavim Asus WL-167g
sicer mi je malce vseeno ali je usb ali pci, skoraj rajsi usb, ker imam se samo 2 pci prosta
sam me mal skrbi, kako je z temi usb karticami, ponekod bral da se grejejo, da slabo delujejo, razumem pa da je veliko odvisno od proizvajalca
predvsem me zanima tisti ki imate linuks, katero kartico imate in kakšne izkušnje z njo
popster ::
Desty ::
Imam WL-167g že par let, takrat sem jo kupil za 40EUR in še danes deluje super (kadar rabim). Tudi recimo za Visto/W7, samo vštekaš in že dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WLAN krizi in tezaveOddelek: Omrežja in internet | 1936 (1351) | amacar |
» | Kateri Router?Oddelek: Kaj kupiti | 2172 (1610) | jan01 |
» | Brezžični USB adapterOddelek: Kaj kupiti | 3664 (3523) | Spajky |
» | Wireless vprasanjaOddelek: Omrežja in internet | 1211 (891) | amigo_no1 |
» | ASUS WL-167g USB2.0 WLAN in LinuxOddelek: Strojna oprema | 1094 (958) | CCfly |