Forum » Zvok in slika » Hoffer DVD gran prix 608 usb
Hoffer DVD gran prix 608 usb
rzhektor ::
Imam zgoraj omenjen DVD/divx player, ki je pred slabim letom prenehal delati. Ker je v garanciji, sem ga nesel nazaj skupaj z garancijkim listom, vendar mi ga niso hoteli zamenjati, ker nisem imel računa.
Zanima me, če ima kdo račun za ta player, da mi ga posodi za uveljavljanje garancije??
Player sem kupil v hofferju - če se pa en motim, so ta player ponujali le v hofferju.
Seveda se oddolžim s kakšnim pivom oz kaj podobnega
LP
R
Zanima me, če ima kdo račun za ta player, da mi ga posodi za uveljavljanje garancije??
Player sem kupil v hofferju - če se pa en motim, so ta player ponujali le v hofferju.
Seveda se oddolžim s kakšnim pivom oz kaj podobnega
LP
R
St235 ::
Zato pa potrem pride do takšnih zapletov. Jaz vedno in povsod zatežim, da mi potrdijo garancijo. Ravno zato, ker se računi hitro zgubijo, pa tudi najbolj obstojni niso. Tako imaš pa lepo datum, podpis in žig pa lahko garancijo uveljavljaš nedovisno od prodajalca. Je treba bit mal tečen pa se to vse uredi.
TOP ::
Tukaj se ne gre za garancijo,tudi če jo ne bi mel,sam račun moraš imet in ti ga očitno nemaš,zato ti nočejo reklamirat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri kavni avtomat naj vzamem:)Oddelek: Kaj kupiti | 10258 (2121) | bauci |
» | Lenovo vs. Samsung vs. chiliGREENOddelek: Kaj kupiti | 2133 (1849) | fosil |
» | Gaming laptopOddelek: Kaj kupiti | 1355 (1174) | Stark |
» | Kupujem nov komp, kakšni nasveti?Oddelek: Kaj kupiti | 2151 (1209) | Mitja358 |
» | Plazma kupljena v HoferjuOddelek: Zvok in slika | 4421 (3299) | Melanholija |