Forum » Izdelava spletišč » Napaka spletne strani pri backupu
Napaka spletne strani pri backupu
winlins ::
Lep pozdrav!
Na serverju sem si naredil backup spletne strani in podatkovne baze. Ker se mi je server sesul sem ga ponovno namestil, vstavil sem staro spletno stran in podatkovne baze. Spletno stran mi pokaže normalno ampak ko želim napisati novi post (spletna stran je v wordpressu) mi nekaj časa dela in ne ustvari nič se pravi ne dela.
Lp: Gregor
Na serverju sem si naredil backup spletne strani in podatkovne baze. Ker se mi je server sesul sem ga ponovno namestil, vstavil sem staro spletno stran in podatkovne baze. Spletno stran mi pokaže normalno ampak ko želim napisati novi post (spletna stran je v wordpressu) mi nekaj časa dela in ne ustvari nič se pravi ne dela.
Lp: Gregor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Informatika VŠ (Ekonomska šola Murska Sobota)Oddelek: Šola | 2410 (2055) | lebdim |
» | Izdelava spletne strani z novicamiOddelek: Izdelava spletišč | 2217 (1663) | Goran's Blog |
» | Kako serijsko prestrukturirati podatke aplikacije?Oddelek: Programiranje | 833 (643) | SigmaProg |
» | Izdelava gui obrazca za vnos in iskanje podatkovOddelek: Izdelava spletišč | 1601 (1465) | Ales |
» | Spletne urice: PostgreSQL in spletne aplikacijeOddelek: Novice / Kiberpipa | 3011 (2529) | poweroff |