Forum » Igre » Stare igre vs Nove igre
Stare igre vs Nove igre
GT-Turbo ::
Pozdravljeni!
Stare igre počasi tonejo, ker nove prihajajo na plan... Starih iger sem preigral še pa še, računalnik se je skoraj pregrel..
Veliko sem igral iger kot so Shrek 2, Prince of persia /2/3, Call of Duty 1/2, ...
Ali so mogoče katere podobne, ker jih nameravam ene 5 novih kupiti. Imam nov računalnik z boljšimi specifikacijami, in sem stare igre spet že ene 2x ubrnil. Nove mi sploh ne ležijo... Katere so sploh podobne starim, zanima me kakšna podobna igra kot je Shrek 2, samo da bolj podpira boljšo resolucijo in lepšo sliko z lepšimi detajli...
Prosim če mi jih napišete ene 5, ki so po vaše najbolj podobne napisanim tam zgoraj...
Lp;
Stare igre počasi tonejo, ker nove prihajajo na plan... Starih iger sem preigral še pa še, računalnik se je skoraj pregrel..
Ali so mogoče katere podobne, ker jih nameravam ene 5 novih kupiti. Imam nov računalnik z boljšimi specifikacijami, in sem stare igre spet že ene 2x ubrnil. Nove mi sploh ne ležijo... Katere so sploh podobne starim, zanima me kakšna podobna igra kot je Shrek 2, samo da bolj podpira boljšo resolucijo in lepšo sliko z lepšimi detajli...
Prosim če mi jih napišete ene 5, ki so po vaše najbolj podobne napisanim tam zgoraj...
Lp;
Toshiba Satellite L550-117
- zaklenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Obstajajo še igra za dva igralca? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9671 (6304) | detroit |
| » | igre za malo mlajše?Oddelek: Igre | 5736 (5370) | ffka |
| » | Igre za otroka (7+let)Oddelek: Igre | 5250 (4852) | jype |
| » | duh starih igerOddelek: Igre | 2354 (1504) | 'FireSTORM' |
| » | kaj vas spravi v smeh/krohotOddelek: Loža | 3193 (2439) | Roadkill |