Forum » Pomoč in nasveti » Utripajoči pixli na določenih modrih predelih
Utripajoči pixli na določenih modrih predelih
Vitamin-B ::
Pozdravljeni,
nenadoma (po izhodu iz CoD MW2) sem opazil, da mi na ozadju nekaj ~10 pikslov utripa (na modri podlagi utripajo z modrozeleno barvo). Po restartu ni nič bolje. Zaslon verjetno ni kriv, saj če premaknem sliko se tui ti nesrečni piksli premaknejo (printscreen + slikar). OS imam Windows 7, grafično pa Radeon HD 4870.
Zanima me, kaj bi lahko bil razlog tem pikslom (do sedaj je vredu delalo).
nenadoma (po izhodu iz CoD MW2) sem opazil, da mi na ozadju nekaj ~10 pikslov utripa (na modri podlagi utripajo z modrozeleno barvo). Po restartu ni nič bolje. Zaslon verjetno ni kriv, saj če premaknem sliko se tui ti nesrečni piksli premaknejo (printscreen + slikar). OS imam Windows 7, grafično pa Radeon HD 4870.
Zanima me, kaj bi lahko bil razlog tem pikslom (do sedaj je vredu delalo).
- spremenil: Vitamin-B ()
Vitamin-B ::
Taki pixli se pojavljajo tudi pri filmih (tudi na Ubuntu). Če na grafični zamenjam DVI port se mi piksli pojavljajo na malce drugačnih področjih, ostalo pa je precej enako. Tudi pregrevanje je izklučeno. Drivarje imam od izzida sedmice cel čas enake in so baje up to date (in do včeraj nisem imel tega problema).
Sumim, da je nekaj narobe z grafično kartico (še je v garanciji).
Sumim, da je nekaj narobe z grafično kartico (še je v garanciji).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s piksli na ekranuOddelek: Pomoč in nasveti | 1930 (1515) | Han |
» | LCD in naključne zelene pikeOddelek: Strojna oprema | 1465 (1130) | Siddh |
» | rdeče pike na LCD-juOddelek: Zvok in slika | 871 (761) | KoMar- |
» | ali je grafična pri koncu?Oddelek: Strojna oprema | 1180 (961) | ant |
» | GF4 MX440 - A je mogoce pokvarjena??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1100 (872) | l-note |