» »

NERO za WIN XP!

NERO za WIN XP!

Boro ::

A mi lahk kdo da naslov za downloadat NERO-ta za WIN XP!!
  • spremenil: alien-w ()

IceIceBaby ::

bradek ::

cekr ::

Ne vem, kaj vsi takoj težite s tem Googlom, če pa je najbolj enostavno, če greš direktno na proizvajalčevo stran.
Ahead

ali pa:
Nero

prva povezava je boljša - jo hitreje obnavljajo.

Gandalfar ::

cerk: mogoce zato, ker clovek sprasuje neumnosti? Gres v google, napises notr Nero in dobis direkt proizvajlcevo stran? Zakaj moras to ti pocet namest njega? Ce ne ve iz glave naslova pa naj se malo potrudi. Vsega mu pa res ne mores na pladnju prinest.

bradek ::

Ok, razumem da podpiranje lenobe sux. Ampak zato pa je forum. Ce bi ljudje vse hotl sami pogruntat in najdt taki forumi ne bi obstajal, zato k bi vsak pregledu vse, vsak predelal vse, vsak mel tok izkusenj da bi vse vedu. To pac ne gre. Ok, priznam, url do downloada Nerota je pac ena banalna stvar. Ampak eni so leni in to pac vprasajo. Jest ne vidm nc narobe s tem, lepo sm mu dal direkt URL do downloada, stalo me je 10sekund. Mislm da ni potrebe da smo vsi tok zategnjeni na tem forumu. Pac enim se ne da, tut taki ljudje morjo obstajat, ne mors nic pri tem :D
Vsi pa tut vsega ne vedo...

IceIceBaby ::

Jaz sem sicer tut lenoba in razumem če se komu kaj ne da. Ampak take stvari sprašvat je pa neumno. Mislim da je 10x lažje in manj naporno če greš na google (ki ga ma večina nastavljena za homepage ali pa ima tisto vrstico) in napišeš Nero kot pa da pišeš post na forumu.

Sicer pa z veseljem komu podprem lenobo ali poiščem kaj če se njemu ne da. Seveda za primerno ceno :) Ampak raje mu dam link do googla in ga probam naučit kako priti do informacij ker sem prelen da bi kaj delal tudi če je denar v igri :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zakaj na Slo-techu na konkretno vprašanje ni konkretnega odgovora

Oddelek: Slo-Tech
353504 (2101) kunigunda
»

Prenos zadnjih verzij programov

Oddelek: Programska oprema
61304 (1191) Karlos
»

Negativci in forumi

Oddelek: Loža
335096 (4382) bluefish
»

Max payne problem

Oddelek: Igre
211725 (1471) Predator

Več podobnih tem