Forum » Pomoč in nasveti » Problem z grafično
Problem z grafično
mainman ::
zaslon
Na zgornjem linku je slika mojega zaslona, ki se pojavi po daljšem delu.
Moja konfiguracija:
Računalnik ni navit!
AMD Duron 1200
ASUS A7V133-C
2x256 MB rama
Nvidia Riva TNT 2 M64 16mb rama
delovna resolucija 1024x768 32 bitne barve pri 85 Hz
Monitor Classic 17
Windows 2000 pro + SP3 final
Gonilniki za grafično sa najnovejši(danes downloadal). Poskusil sem že z default driverji in pa z malo starejšimi gonilniki pa je ista fora. Po daljšem delu se samo enkrat pojavijo taki pasovi na zaslonu in drugo ne pomaga kot restart. Windows so na novo naloženi. Poskusil sem tudi z win XP in je ista fora.
Zanima me vaše mlenje, kaj bi bilo narobe. Jaz sumim grafično kartico, samo pri tem nisem ziher. Ne bi rad kupil druge, ker mi je ta čisto zadosti saj uporabljam računalnik izključno za programiranje in surfanje pa mogoče kako gledanje filmov.
Pa še to problemi so se začeli pojavljati ko sem zamenjal procesor in ploščo. Prej sem imel celerona 700 in pa eno BX matično. Tam sem tudi opazil anomalije in sicer se je pri zagonu windowsov(ko se pojavi tisti zaslon z progress barom in pod njim nekaj piše) nekaj črk popačilo (vidlo se je več pikslov).Ni pa delalo tega kaj mi dela zdaj.
l.p Miran
Na zgornjem linku je slika mojega zaslona, ki se pojavi po daljšem delu.
Moja konfiguracija:
Računalnik ni navit!
AMD Duron 1200
ASUS A7V133-C
2x256 MB rama
Nvidia Riva TNT 2 M64 16mb rama
delovna resolucija 1024x768 32 bitne barve pri 85 Hz
Monitor Classic 17
Windows 2000 pro + SP3 final
Gonilniki za grafično sa najnovejši(danes downloadal). Poskusil sem že z default driverji in pa z malo starejšimi gonilniki pa je ista fora. Po daljšem delu se samo enkrat pojavijo taki pasovi na zaslonu in drugo ne pomaga kot restart. Windows so na novo naloženi. Poskusil sem tudi z win XP in je ista fora.
Zanima me vaše mlenje, kaj bi bilo narobe. Jaz sumim grafično kartico, samo pri tem nisem ziher. Ne bi rad kupil druge, ker mi je ta čisto zadosti saj uporabljam računalnik izključno za programiranje in surfanje pa mogoče kako gledanje filmov.
Pa še to problemi so se začeli pojavljati ko sem zamenjal procesor in ploščo. Prej sem imel celerona 700 in pa eno BX matično. Tam sem tudi opazil anomalije in sicer se je pri zagonu windowsov(ko se pojavi tisti zaslon z progress barom in pod njim nekaj piše) nekaj črk popačilo (vidlo se je več pikslov).Ni pa delalo tega kaj mi dela zdaj.
l.p Miran
mainman ::
Grafične nisem navijal. Za monitor pa mislim, da je ok.
Zanima me če je že kdo imel take probleme.
l.p Miran
Zanima me če je že kdo imel take probleme.
l.p Miran
icek ::
Za monitor mislis da je OK?
Vseeno se raje prepricaj na kaki drugi masini, pa naj dela nekaj casa.
Vseeno se raje prepricaj na kaki drugi masini, pa naj dela nekaj casa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dell XPS 13 ali 15 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11096 (7356) | Mavrik |
» | Sevanje računalnika...Oddelek: Pomoč in nasveti | 4378 (3349) | [D]emon |
» | 8800gts navijanje (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 7073 (4004) | PINki |
» | Poraba mother board-aOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1045 (885) | Spajky |
» | Problem z modemomOddelek: Pomoč in nasveti | 853 (759) | Koci |