Forum » Pomoč in nasveti » EEEPC 1005HA počasna grafika
EEEPC 1005HA počasna grafika
MrStein ::
Živjo!
Na novem 1005HA (Win7 Starter Edition) se grafika vleče kot na kakem prastarem PC. Torej odpiranje oken, menijev, premik oken itd.
Je to normalno?
Pa oni TrendMicro Internet Security je za kaj?
Takoj ko sem mrežni kabel priklopil, je SYSTEM-u preprečil dostop do interneta... (rolleyes)
Na novem 1005HA (Win7 Starter Edition) se grafika vleče kot na kakem prastarem PC. Torej odpiranje oken, menijev, premik oken itd.
Je to normalno?
Pa oni TrendMicro Internet Security je za kaj?
Takoj ko sem mrežni kabel priklopil, je SYSTEM-u preprečil dostop do interneta... (rolleyes)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
- spremenil: MrStein ()
jest10 ::
Formatiraj vse skupaj in na sveže naloži sistem. To kar je original naloženo je vedno nasmeteno s kupom sranja.
Na podobnem sistemu mi še Vista laufa dokaj zadovoljivo, tako da bi W7 starter moral še malo bolje
Na podobnem sistemu mi še Vista laufa dokaj zadovoljivo, tako da bi W7 starter moral še malo bolje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 starter spreminjanje ozadjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2244 (1501) | 5er--> |
» | Windows 7 starter-prosim pomocOddelek: Pomoč in nasveti | 3119 (2929) | k4vz0024 |
» | Acerjevi netbooki bodo imeli Windows in AndroidOddelek: Novice / Android | 3346 (2842) | jest10 |
» | tablet netbookiOddelek: Kaj kupiti | 1647 (1149) | keitai |
» | Windows 7 starter edition - personalizacijaOddelek: Operacijski sistemi | 1962 (1713) | bluefish |