» »

Apple iMac

Apple iMac

leo123 ::

Živjo. Če Apple iMac v ZDA stane 1199$ oz. 880€, in mi ga frend pošlje v Slovenijo, koliko bom imel približno končno ceno? Takse pa DDV pa te fore... da vidim a se mi ga pol splača raj tuki v Sloveniji vzet. :)

Hvala za odgovor.

zee ::

Bolj se ti ga splaca vzeti v Sloveniji.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Glodko ::

Potem boš pa nabasal na mrtev pixel na sredini pa si kapituliral XD

Raje kup pri nas in lahko vrneš če kaj ne bo OK. Kvaliteta izdelava ni več to kar je bla.

Meizu ::

am... Apple ima international garancijo?

Zheegec ::

Načeloma ima ja, samo za dead pixel je zadeva v pixel class 2 in servis ne bo zamenjal. Lahko samo upaš na uslugo trgovine, da zamenja...

Lahko pa kupiš v USA in uveljavljaš garancijo v Slo, zaenkrat nisem slišal da bi to kdaj zavrnili.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Meizu ::

No, potem to ne vpliva na dejstvo, da bi moral kupiti v SLO namesto v US. Kupi torej kjer ti pride ceneje, z garancijo bi moral biti na istem če kupiš tukaj ali če kupiš na Madagaskarju.

IceIceBaby ::

Mace se splača kupovati v UK. Dokler je še funt relativno slab so cene precej ugodne. Imaš precej trgovin, ki z veseljem pošljejo v Slovenijo.

http://www.cancomuk.com/ naprimer.

Phoebus ::

Meni je podjetje B ki se ukvarja z japki pri nas reklo, da naj kar v podjetje A, kjer sem ga kupil, nosim servisirat. Tako da če se pri nas po*rkavajo, je z mednarodno garancijo po mojem še bolj zanimivo.

Izkušnje imam tudi z A/V opremo (non-mac),kupljeno v nemčiji, kjer so naši tako neradi vzeli zadeve v servis, da je kar joj.

Tako da mednarodna garancija ti pride prav, če se ti da jahat z našimi serviserji.

Spy ::

IceIceBaby je izjavil:

Mace se splača kupovati v UK. Dokler je še funt relativno slab so cene precej ugodne. Imaš precej trgovin, ki z veseljem pošljejo v Slovenijo.

http://www.cancomuk.com/ naprimer.

Sem čekiral cene in ugotovil, da so cene v italijanskih velikih tehničnih trgovinah nekoliko ugodnejše (MediaWorld, UniEuro itd.).

LP, Spy.

leo123 ::

Uf, tukaj v Italiji so pa dražje cene...

Hvala vsem za odgovore. Zanimalo me je še, a se lahko računalnik pokvari oz. kaj polomi med transportom v Slovenijo? Tega ne vem, ker nikoli nisem naročeval velikih stvari iz tujine. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: leo123 ()

Zheegec ::

ja 27" imace so nekaj časa nehali izdelovati ker jih je veliko bilo razbitih med transportom. In seveda zaradi drugih tezav...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje kupiti računalniške komponente?

Oddelek: Pomoč in nasveti
184572 (4098) solatko
»

nakup nikona d90 kit kompleta

Oddelek: Zvok in slika
101069 (934) JurcaG
»

Tujina vs. Slovenija po cenah

Oddelek: Kaj kupiti
444576 (2650) Taubi19
»

Trgovina Esvet.com

173081 (2020) okfec
»

Nakup TABLET PC...katerega vzeti da je najcenejši?

294759 (3895) kimba

Več podobnih tem