Forum » Pomoč in nasveti » Virus na plati!
Virus na plati!
reXor ::
Jst upam da kdo pozna plato AOpen ak73 Pro(a), pa upam da ve kaj nardit!!
Skratka dubu sm virus na plato oz. pomoje na BIOS in kr s navadno baterijco.
Zdej me pa zanima ce je kej pomoci se za to plato al jo lahk sam se kermu bebotu za 5k prodam.
Vem da ma plata rescue BIOS socket sam ne vrjam da bom dubu kje u SLO isti BIOS k je zlo neznana plata.
Aja plata ma 100% virus-dokaz.....plata vsebuje Dr.voice in mi javla kao da je CPU mrtu sam ni!
Pomoc prosm!
Skratka dubu sm virus na plato oz. pomoje na BIOS in kr s navadno baterijco.
Zdej me pa zanima ce je kej pomoci se za to plato al jo lahk sam se kermu bebotu za 5k prodam.
Vem da ma plata rescue BIOS socket sam ne vrjam da bom dubu kje u SLO isti BIOS k je zlo neznana plata.
Aja plata ma 100% virus-dokaz.....plata vsebuje Dr.voice in mi javla kao da je CPU mrtu sam ni!
Pomoc prosm!
suse80 ::
Si mogoče pomislil:
1. Da je zanič Motherb.
2. Da z baterijo najbrž virus težko dobiš...
3. Da lahko Flashaš Bios
4. da probaš resetirati Bios na Factory defaults s pomočjo preklopnika
1. Da je zanič Motherb.
2. Da z baterijo najbrž virus težko dobiš...
3. Da lahko Flashaš Bios
4. da probaš resetirati Bios na Factory defaults s pomočjo preklopnika
Obiščite stran o astronomiji ijn astrologiji http://www.mojevesolje.org
Paramedic ::
Kako lahko po tem, da ti javi da CPU ne dela, da maš virus v biosu?! A si flashal z 256kb veliko datoteko v kateri je bil virus, sprogramiran da ti javlja nedelujoč CPU, al kako si ti to razlagaš?
Resetiri bios z mostičkom na plati, če pa to ne pomaga, pa še vseeno verjetno lahko flashaš z novejšim biosom.
Resetiri bios z mostičkom na plati, če pa to ne pomaga, pa še vseeno verjetno lahko flashaš z novejšim biosom.
End transmission.
LojzePek ::
Jest sem tud tak virus na plato prenesel. KPo 14 dneh ko sem zamenjal baterijo, mi je zacel nosilec od baterije rjaveti. Gor sem pa dal neko cesko baterijo se mo zdi. Ne spomnem se tocno s kerim programom sem se znebil virusa, mal poglej po netu.
Paramedic ::
Ej, če vaju ljudje razumemo, hočta povedat, da sta dala not eno poceni baterijo in sta tako pol virus dobila v bios . Povejta kaj sta počela preden sta 'ugotovila', da imata virus v biosu.
End transmission.
XsenO ::
Nisem vedu da so se virusi iz skupka programske kode spremenili v električne impulze
1 + 1 = 1
ali3n ::
tlele je informacija o enem "motherboard virusu" - zraven so navodila za dezinfekcijo...
TROJ_KILLCMOS.M
O "baterijskih virusih" pa nisem našel nič... da nisi mogoče med menjavo baterije nardil kak kratek stik, pa zato proc. ne dela?
TROJ_KILLCMOS.M
O "baterijskih virusih" pa nisem našel nič... da nisi mogoče med menjavo baterije nardil kak kratek stik, pa zato proc. ne dela?
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
MI_KO ::
Res je kar pravijo: Vsak dan se nekaj novega naučiš!
Tu mata zdaj. Kaj pa kupujeta poceni piratske baterije! Jaz prisegam na duracel!
Tu mata zdaj. Kaj pa kupujeta poceni piratske baterije! Jaz prisegam na duracel!
Pol ocitni res ni virus!
Pa prvo kot prvo nism kupu baterije ampak sm se spravil popravljat prijateljov rac in prisel do ugotovitve da je lohk baterija sfukana.
Probam mojo baterijo na njegovmu....ne dela....dam na svojo...your cpu may have a problem!!
To je bila cela operacija...od takrat naprej mi plata ne dela vec!
Probal sem tudi druge baterija a nic!
Kaj pa ce bit pol.Aja flesu je nism ze dolg cajta k je ba stabilna.Ne morm flesat k mi nikamor ne pride.CMOS sm restartu dal vse JP na default probal vse komponent in delajo!
Se kaksne ideje......SORY K SE PRVIC OBADAM S TEM!!!!!!!!!!!
Pa prvo kot prvo nism kupu baterije ampak sm se spravil popravljat prijateljov rac in prisel do ugotovitve da je lohk baterija sfukana.
Probam mojo baterijo na njegovmu....ne dela....dam na svojo...your cpu may have a problem!!
To je bila cela operacija...od takrat naprej mi plata ne dela vec!
Probal sem tudi druge baterija a nic!
Kaj pa ce bit pol.Aja flesu je nism ze dolg cajta k je ba stabilna.Ne morm flesat k mi nikamor ne pride.CMOS sm restartu dal vse JP na default probal vse komponent in delajo!
Se kaksne ideje......SORY K SE PRVIC OBADAM S TEM!!!!!!!!!!!
bedanc ::
stiskaj pbi botu tipko insert da se ti procesor na plati zbudi z najnižjimi MHz GHz. Včasij je to delalo.
Če ne pa kakšno prosto po bedancu
Če ne pa kakšno prosto po bedancu
Ql si bom enkrat uzel cajt pa probu par trikov!!
A mate se ker vprasanje al ste ql pa razemete zagato?
A mate se ker vprasanje al ste ql pa razemete zagato?
vili ::
1 Ej ce se nisi najdu bebota se poglej u spegu !
2 Po moje si se jumper 21 (100/133) premaknu in ti ydej proc noce delat ker se ga ne da tok OC !
2 Po moje si se jumper 21 (100/133) premaknu in ti ydej proc noce delat ker se ga ne da tok OC !
ViLi was here !!!
A si se pol pogledu pravs....kaj si vidu.......enga velzga *****!
Pa kej je vam....
a mislte da sm jst od uceri!!
Res je da sm neki bednga prpomnu (virus na plati z okuzbo baterije) sam kaj naj jst ce se pa prvic z tem socam!!
JP so vsi na mestu.....
Nauc se brt ce misls pametvt !
Pa kej je vam....
a mislte da sm jst od uceri!!
Res je da sm neki bednga prpomnu (virus na plati z okuzbo baterije) sam kaj naj jst ce se pa prvic z tem socam!!
JP so vsi na mestu.....
Nauc se brt ce misls pametvt !
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: reXor ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25316 (8073) | hojnikb |
» | virus in reševanje podatkovOddelek: Programska oprema | 2847 (2600) | Blisk |
» | Nov rod zalege - BIOS virusi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9760 (5203) | Pyr0Beast |
» | Po zamenjavi cpu & NB coolerja se komp ne pržgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1932 (1623) | Klemzz |
» | Preprost način,da s softwarom popolnoma uničimo računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2126 (1513) | ||_^_|| |