Forum » Pomoč in nasveti » Windowsi > Izbris vsega?
Windowsi > Izbris vsega?
GT-Turbo ::
Pozdravljeni!
Ravno sem se odločil prenovit moj stari računalnik, da bo za pisarniško delo... Kupil sem Windowse vista in bi jih rad naložil
...
Zdaj pa me zanima, če bom s tem izbrisal vse podatke na računalniku, ko bom naložil te Windowse?
LP
Ravno sem se odločil prenovit moj stari računalnik, da bo za pisarniško delo... Kupil sem Windowse vista in bi jih rad naložil
...
Zdaj pa me zanima, če bom s tem izbrisal vse podatke na računalniku, ko bom naložil te Windowse?
LP
bluefish ::
Če imaš XP, potem lahko narediš Upgrade, ki se podatkov ne bo dotaknil. Kljub vsemu pa lahko pride do problemov in je v vsakem primeru dobro imeti varnostno kopijo res pomembnih podatkov.
Lahko tudi s pomočjo Partition Magic ali podobnega programa zmanjšaš obstoječo particijo (predhodno opravi še defragmentacijo) in ustvariš novo, kamor potem kopiraš podatke. Kljub vsemu pa spet, dobro je imeti varnostno kopijo.
Združljivost pa predhodno preveri z Windows Vista Upgrade Advisor.
Lahko tudi s pomočjo Partition Magic ali podobnega programa zmanjšaš obstoječo particijo (predhodno opravi še defragmentacijo) in ustvariš novo, kamor potem kopiraš podatke. Kljub vsemu pa spet, dobro je imeti varnostno kopijo.
Združljivost pa predhodno preveri z Windows Vista Upgrade Advisor.
bluefish ::
Kot rečeno, nima veze, če si sistem že kupil, ker lahko narediš Upgrade ali pa svežo namestitev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Proklik pomoc - pokvarjen diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2793 (2463) | MIHAc27 |
» | Windows 7 RC upgradeOddelek: Operacijski sistemi | 1369 (1049) | LordTado |
» | Windows 7 nadgradnja za lastnike viste in sprememba jezika?Oddelek: Operacijski sistemi | 1875 (1668) | BostjanP |
» | Vista in slovenscinaOddelek: Operacijski sistemi | 2172 (1448) | simonviher |
» | Unencrypt...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1242 (1135) | solatko |