Forum » Pomoč in nasveti » Multi-threading vprašanje
Multi-threading vprašanje
oneye ::
Lep pozdrav,
doma imam PC z procesorjem INTEL Core i7 920 2.66G 8MB BOX LGA1366. Ni mi jasno nekaj v povezavi z multithreadingom. Torej kadar kaksno stvar dam dekompresirat z winrar-om mi procesor nikoli ne žre 100% procesorske moči temveč le okoli 13%. Kadar nekaj kompresiram pa okoli 36%. V Winrar-u imam vklopljeno možnost multi-threading in uporabljam Win7 64bit. Ni mi jasno zakaj ne morem obremenit procesorja 100%. Kdo ve?
lp oneye
doma imam PC z procesorjem INTEL Core i7 920 2.66G 8MB BOX LGA1366. Ni mi jasno nekaj v povezavi z multithreadingom. Torej kadar kaksno stvar dam dekompresirat z winrar-om mi procesor nikoli ne žre 100% procesorske moči temveč le okoli 13%. Kadar nekaj kompresiram pa okoli 36%. V Winrar-u imam vklopljeno možnost multi-threading in uporabljam Win7 64bit. Ni mi jasno zakaj ne morem obremenit procesorja 100%. Kdo ve?
lp oneye
particle ::
Ker imaš prepočasen disk. Maksimalna hitrost zapisovanja in branja (kateri procesi se izvajajo med kompresiranjem) pač tudi na daleč ne bo izrabljala 100% tvoje procesorske moči.
oneye ::
particle ::
Z SSDjem bi bilo pa velko boljše ja. Čeprav ti tudi tam verjetno ne bo izrabljalo vseh jeder in niti na 100%.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi v Sloveniji preizkušajo rudarjenje v brskalnikih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 22554 (17149) | Unknown_001 |
» | Sandisk, Sony in Nikon predlagajo hitrejše, večje pomnilniške karticeOddelek: Novice / Pomnilnik | 4775 (4306) | MrStein |
» | Terabitna povezava mogoča?Oddelek: Novice / Diski | 4180 (3160) | Spc |
» | BackupiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1138 (1063) | krho |
» | CPE se močno poveča!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1397 (1231) | dark-o |