Forum » Pomoč in nasveti » kako v zagonski vrstici nastavim user brez poteka veljavnosti
kako v zagonski vrstici nastavim user brez poteka veljavnosti
aasaa ::
POZDRAVLJENI!
Ob novem letu se mi je računalnik zaklenil - nastavljen je tako da je user potekel s 01.01.2010. Slišal sem da se v ukazni vrstici
da zadeva popraviti, tako da se user nastavi na expire - newer, vendar ne poznam pravega postopka. Glede na to da imam več PC jev, na katerih se je zgodilo isto in sem problem rešil tako da sem mu postavil sys čas na leto 2009, bom hvaležen za navodilo, kako to pravilno strim, saj je zadeva z datumi zelo moteča.
Hvala!
Ob novem letu se mi je računalnik zaklenil - nastavljen je tako da je user potekel s 01.01.2010. Slišal sem da se v ukazni vrstici
da zadeva popraviti, tako da se user nastavi na expire - newer, vendar ne poznam pravega postopka. Glede na to da imam več PC jev, na katerih se je zgodilo isto in sem problem rešil tako da sem mu postavil sys čas na leto 2009, bom hvaležen za navodilo, kako to pravilno strim, saj je zadeva z datumi zelo moteča.
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se bo WordPress množično posodabljalOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6035 (4672) | Hermit Bob |
» | Telekom optika- modem z brezžičnim omrežjem- gesloOddelek: Omrežja in internet | 11420 (11101) | dxx |
» | [Linux][OpenSuSe] SVN repozitorij na Windows shared folders in pravice za datotečni sOddelek: Operacijski sistemi | 1875 (1679) | 'FireSTORM' |
» | Pereč Windows problemOddelek: Operacijski sistemi | 1635 (1215) | Dzonson |