Forum » Pomoč in nasveti » Mjhn problemck z k7s5a
Mjhn problemck z k7s5a
reXor ::
Problem je sam to da mam ene budna navodil z parimi stranmi Manuala.
In iz tega sledi da nimam resetSW in HDDLed ukloplen na plato k ne vem kam je treba uklopt.
Probu sm vse varjante pa nc....
Prosu bi za eno preprosto sliko oz. skico!
Hvala
In iz tega sledi da nimam resetSW in HDDLed ukloplen na plato k ne vem kam je treba uklopt.
Probu sm vse varjante pa nc....
Prosu bi za eno preprosto sliko oz. skico!
Hvala
losnah ::
HDD LED -> :: <- Power LED
ResetSW -> :: <- PowerSW
.
Ker pac ne znam poslat slikce ti bom probov drugac pokazat. Pikice pomenijo pine na MotherBoardu. Ce imas Gumb za prizgat racunalnik uklopt ( PowerSW ), in imas tud Power LED vklopljeno, to sta dva pina nad pinoma za PowerSW. LED za HDD moras vklopt na pina, ki stojita na levi strani pinov Power LED. Pod temi pini pa sta pina za ResetSW.
Kako obrnt konektorje:
-Za ResetSW nima veze kako ga obrnes.
-za HDD LED pa jo mors obrnt pravilno, ce hoces da bo delala. Ce ne bo delala ubrn konektor.
Upam da je jasno napisan, ce ni mi pa povej kako se poslje sliko al pa povej E-mail.
ResetSW -> :: <- PowerSW
.
Ker pac ne znam poslat slikce ti bom probov drugac pokazat. Pikice pomenijo pine na MotherBoardu. Ce imas Gumb za prizgat racunalnik uklopt ( PowerSW ), in imas tud Power LED vklopljeno, to sta dva pina nad pinoma za PowerSW. LED za HDD moras vklopt na pina, ki stojita na levi strani pinov Power LED. Pod temi pini pa sta pina za ResetSW.
Kako obrnt konektorje:
-Za ResetSW nima veze kako ga obrnes.
-za HDD LED pa jo mors obrnt pravilno, ce hoces da bo delala. Ce ne bo delala ubrn konektor.
Upam da je jasno napisan, ce ni mi pa povej kako se poslje sliko al pa povej E-mail.
reXor ::
MMMMMMM zdej mi reset,hdd led in power sw delajo sam se power led mi se ne dela.
::
::-tko si mi ti pokazal.
Dejansko je pa tko
.
PowerSW->::<-ResetSW
??->::<-HDD Led
POzablas da je POwer led zasede 3 pine!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: reXor ()