Forum » Sedem umetnosti » IBM and the holocaust
IBM and the holocaust
jeryslo ::
Pozdravljeni!
Mogoče kdo ve kje v Slo. se da to knjigo dobiti. Namreč gledal sem na COBISS-u pod knjižnicama CTK in pa NUK in ne najde ničesar. Tudi google ne najde nobenega pametnega zadetka za Slo. Sicer načeloma sem si jo sprva hotel izposoditi, toda kot sem že napisal nisem imel sreče pri iskanju. Sicer načeloma bi raje imel knjigo v slovenščini, toda če je ni, bo tudi angleška različica vredu. Toda upam da ne bo potem edina opcija kakšen Amazon.
Mogoče kdo ve kje v Slo. se da to knjigo dobiti. Namreč gledal sem na COBISS-u pod knjižnicama CTK in pa NUK in ne najde ničesar. Tudi google ne najde nobenega pametnega zadetka za Slo. Sicer načeloma sem si jo sprva hotel izposoditi, toda kot sem že napisal nisem imel sreče pri iskanju. Sicer načeloma bi raje imel knjigo v slovenščini, toda če je ni, bo tudi angleška različica vredu. Toda upam da ne bo potem edina opcija kakšen Amazon.
jeryslo ::
Fakulteta za organizacijske vede, Kranj
No tja pa res ne mislim hodit po knjigo. Človek bi si mislil da bi kakšen CTK ali NUK imela kaj takšnega.
darkolord, mogoče veš če se ta knjiga prodaja kje v Ljubljani?
No tja pa res ne mislim hodit po knjigo. Človek bi si mislil da bi kakšen CTK ali NUK imela kaj takšnega.
darkolord, mogoče veš če se ta knjiga prodaja kje v Ljubljani?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pisanje diplomske in povzetki ze napisanega? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 21441 (4575) | guestalison9 |
» | Prostor za učenje- lokali v LjubljaniOddelek: Loža | 5692 (5216) | elomat |
» | Seminarska naloga (CPU - Procesor)Oddelek: Šola | 3074 (2871) | Pyr0Beast |
» | Heatpipe - Kje kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1053 (937) | dexter_II |
» | PHP bukva?Oddelek: Programiranje | 1223 (1083) | McAjvar |