Forum » Operacijski sistemi » win 2000 server auto disconnect user
win 2000 server auto disconnect user
Cwetto ::
Kako se naštima da v Win 2000 server avtomatično odlogira userja, če je na računalniku nekaj časa idle?
Torej jaz se prijavim v sistem kot, recimo, administrator, grem spat in zjutraj ko se zbudim se moram spet prijavt, ker me je avtomatično odjavilo...
Torej jaz se prijavim v sistem kot, recimo, administrator, grem spat in zjutraj ko se zbudim se moram spet prijavt, ker me je avtomatično odjavilo...
andrej ::
uporabis screen saver in das password protected. po dolocenem casu, ki ga nastavis se bo zagnal screensaver in zakleno masino...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prihodnost Skyneta po GooglovoOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9098 (6856) | Markoff |
» | Ameriški patentni urad razveljavil ključni patent v Apple v. Samsung sagiOddelek: Novice / Android | 8146 (6369) | filip007 |
» | Odslej samodejno posodabljanje Internet Explorerja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19056 (15648) | slitkx |
» | Odkrit resen hrošč v PHP 5.3.7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 16885 (14652) | Spura |
» | Odkrita resna ranljivost v Dropboxu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 27291 (22710) | ginekolog |