Forum » Strojna oprema » slot 1->fcpga
slot 1->fcpga
Alec999 ::
nek sm gledu "teste" in se je procesor s konverterjem slabse navil koker ce je direktno gor na socketu ...
sicer podatkov ne mormo uzet cist resno .. ker procesor ni bil navit na izti maticni
sicer podatkov ne mormo uzet cist resno .. ker procesor ni bil navit na izti maticni
Dax ::
Nemogoče, to ne more bit krivo, cel kup drugih faktorjev je... od plate do hlajenja.
Konverter je to, kar že njegovo ime pove, pretvori slot1 kontakte v FCPGA.
Konverter je to, kar že njegovo ime pove, pretvori slot1 kontakte v FCPGA.
Shadowman-x ::
ALEX999 ima popolnoma prav. Pri OC je važen tudi konvertor, saj sem na netu zasledil že nekaj primerov, ko z no-name konvertorji niso mogli doseči tega kar jim je nato uspelo z boljšimi oz. priznanih podjetij.
Omenil bi da je eden izmed zelo hvaljenih Abitov Sloket-III, katerega sem zaradi teh priporočil kupil tudi sam in ga lahko le pohvalim, ne želim pa delati reklame, saj je tudi nekaj drugih zelo dobrih.
Omenil bi da je eden izmed zelo hvaljenih Abitov Sloket-III, katerega sem zaradi teh priporočil kupil tudi sam in ga lahko le pohvalim, ne želim pa delati reklame, saj je tudi nekaj drugih zelo dobrih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TualatinOddelek: Navijanje | 1058 (931) | Spajky |
» | kateri P3 na Abit BH6 (slot1) ploscoOddelek: Strojna oprema | 1815 (1602) | Air_Borne |
» | i440BX z PIII@800ebOddelek: Strojna oprema | 1097 (930) | tomi_m |
» | Abit BH6Oddelek: Strojna oprema | 1286 (1119) | iggy1517 |
⊘ | zanima meOddelek: Strojna oprema | 1020 (876) | OZZY |