Forum » Kaj kupiti » Nokia 8210 ali 6210
Nokia 8210 ali 6210
SkIDiver ::
Odločam se za nakup med 8210, ki mi je bolj pri srcu, ker je bolj prijazna žepu (beri: majhna je) in 6210, ki mi je malo manj pri srcu zaradi manjše prijaznosti do žepa (beri: malo večja od 8210). Ampak jz bi sedaj prosu vse lastnike teh dveh GSM-ov, da poveste njune dobre in slabe strani ter seveda vse okvare, ki so nastale pri uporabi in vzrok okvare, če seveda obstaja.
Se že vnaprej zahvaljujem vsem, ki mi bojo pomagal za lažjo odločitev.
Se že vnaprej zahvaljujem vsem, ki mi bojo pomagal za lažjo odločitev.
- spremenil: SkIDiver ()
~Panter~ ::
Živjo. Jest mam 6210. Kva nej reče, telefon je zakon. Mam ga že mal več kt 1 let, pa dozdej še nobene napake. No ja, dvakrat sm dobu en čudn sms k mi ga ni hotla prebrat, sm sim kartico vtaknu v enga ericssona pa je blo. Baterija zdrži okol 5 dni, pač odvisn kolk telefonarš pa igrce igraš. Placa v imeniku ma čez glavo, 500 številk. Pa zravn usake lohka daš še naslov, e-mail al pa kej napišeš. Jest tenutno ne bi menou za nobenga, razn mrbit za 6310i. Sm meu že tud priložnost držat 8210 pa mi ne sede tok u roko. Sicer ni glih lahk tel. sam u primerjavi s t10 al pa t20 je dost lažji.
Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu
iration ::
no, jest mam pa 8210, tud že več kot en let pa brez napake, z baterijo sm zadovoljen, z velikostjo pa še posebej. nobenih problemov z sms-i. nima pa nobenih posebnih funkcij.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ročne ure (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14933 (9652) | RejZoR |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13025 (9194) | Azrael |
» | Folk, kake mobitele ste imeli in kakega imate zdaj? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12908 (11084) | atubbuta |
» | Kir mobilc mate in kirga mi priporočate ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3951 (3369) | R0K |
» | ker mobitel mate? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5717 (5130) | Morpheus |