Forum » Šola » Ali je (zahtevan) način razmišljanja na FRI podoben reševanju MAT nalog ali FIZikalnih ?
Ali je (zahtevan) način razmišljanja na FRI podoben reševanju MAT nalog ali FIZikalnih ?
Skinthiner ::
Pozdravljeni,
Iz lastnih izkušenj in zaloge znanja sprašujem vse navzoče tole vprašanje, ki muči znanstvenike že od leta 0. (khm, no, oz. mene zadnjih nekaj mesecev)
Upam da sem z umestitvijo tele teme zadel. Sem razmisljal da bi objavil vprašanje pod FRI ampak nebi bila tako navzoča.
Iz lastnih izkušenj in zaloge znanja sprašujem vse navzoče tole vprašanje, ki muči znanstvenike že od leta 0. (khm, no, oz. mene zadnjih nekaj mesecev)
Upam da sem z umestitvijo tele teme zadel. Sem razmisljal da bi objavil vprašanje pod FRI ampak nebi bila tako navzoča.
tony1 ::
(Čeprav je vprašanje nesmiselno...): matematičnih.
Jutri bomo odprli še eno temo: "Se vam zdi, da uporabnik XXXXX že malo komplicira?"
Jutri bomo odprli še eno temo: "Se vam zdi, da uporabnik XXXXX že malo komplicira?"
Skinthiner ::
Vsekakor, hehe.
Jah, pač to so neke odločitve pri katerih ni nobena informacija odvec.
Se pa strinjam da ni za delat prevelke znanosti iz tega ker je v koncni fazi vso solstvo precej tam kjer ni muh =)
Dejansko je tale tema čist brezveze odprta, zdej k gledam, a se jo da zbrisat ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skinthiner ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 50 % ali manj? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 11004 (8707) | Jst |
» | Ali je res, da...?Oddelek: Loža | 3366 (1890) | Lonsarg |
» | Znanost ali šarlantansvo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6257 (4561) | .:noir:. |