» »

Izšla Opera 10.50

1 2
3
4 5

DuleKrtola ::

Lion29 je izjavil:

meni tudi ni delalo iz 10.1.... sem cakal na update pa nic, sem dal help-:>chek for updates in isto, NIC... tak da sem moral na stran in nalozit znova... se bolje, mam obe, loceni verziji oz. kar tri, se 9.6

Jap, pri meni je bilo isto, mi je pa potem med instalacijo iz opera.com ponudil upgrade verzije 10.10. Nima veze, potreben je bil pač en klik več :)

hokuto ::

wade je izjavil:

Ko si opero dobro prilagodiš in naštimaš vse tako kot je potrebno (kar nekaj dela), postane najboljši browser, vsaj za moje potrebe.

carobne besede v tvojem prispevku: "za moje potrebe". in temu ni mogoce ugovarjat, problem je, ko se hoce posameznikove osebne potrebe generalizirat na vse. zame osebno recimo opera ni najboljsi browser, pa tudi noben drugi ne, ker pri vsakemu kaj pogresam, ali me kaj moti, uporabljam pa 3 - ff (tega najvec), opero in chrome. daj mi recimo povej s katero prilagoditvijo opere dobis alternativo bookmark zvezdice iz ff in chromea. to je tista zraven url-ja s katero lahko bookmarkas trenutno obiskano stran, se bolj uporabno pa je to, da ti ta zvezdica s spremembo barve pokaze, ce je trenutna stran ze bookmarkana in se tako izognes veckratnemu bookmarkanju iste strani.
doke!

mikko ::

Kako narediš, če imaš npr. zgoraj v mapah (dropdown) bookmarke in želiš, da se ti izbrani bookmark odpre v novem tabu? V Safariju si dal middle in nato še left click pa se je odprlo - v Operi pa žal ne gre?

darkolord ::

in se tako izognes veckratnemu bookmarkanju iste strani
To na pamet govoriš, glede na to, da ne moreš istega linka večkrat bookmarkat?

Kako narediš, če imaš npr. zgoraj v mapah (dropdown) bookmarke in želiš, da se ti izbrani bookmark odpre v novem tabu?
Shift + klik?

Zgodovina sprememb…

tabonir ::

Zna kdo igoogle nastavit v Operi? Mislim na normalen prikaz le tega!

mikko ::

Brez shift + click pa ne gre ?

wade ::

Gre ;)
prefeences-advanced-tabs pa daš kljukco stran pri reuse current tab
Potem niti ne boš več rabil kljikat s srednjim gumbom, ampak kar levim, kar meni najbolj ustreza (imam najraje vsako novo stvar v novem tabu)

@hokuto niti nevem kaj točno hočeš
Ne rabim nobenih zvezdic, ubistvu me je način bookmarkiranja pri ff vedno motil...

Pa mi ti povej, če mi še kater browser nudi možnost imeti bookmarke na desni strani, zgoraj pa le tabe, tako da mi ne zavzema nepotrebnega prostora ? (recimo slikca za primer


Sem pa ravno zato napisal za moje potrebe, ker eni hočejo zvezdice eni pa ne... ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: wade ()

hokuto ::

darkolord je izjavil:

in se tako izognes veckratnemu bookmarkanju iste strani
To na pamet govoriš, glede na to, da ne moreš istega linka večkrat bookmarkat?

ne na pamet, ampak iz izkusenj. res pa, da z operami do 10.50, ker v zadnji nisem niti probal, zaradi ze omenjenih resnejsih tezav z bookmarki. tako da v operi 10.10 definitivno lahko isto stran veckrat bookmarkam, sem pa zdaj probal se v 10.50 in ta dejansko ponudi properties okno bookmarka, ce poskusis ponovno bookmarkat isto stran, kar je razveseljivo, a mi zal zaenkrat ne pomaga dosti, dokler moram ostat na 10.10 :/

@wade... osnovni problem (dupe bookmarks) je kot ugotovljeno zgoraj z novo verzijo torej resen, resitev z zvezdico (chrome in ff) mi je pa se zmeraj bolj vsec, ker imas takojsen vizualni feedback, da je obiskana stran ze v bookmarkih in niti ne poskusis znova bookmarkat (ne izgubljas torej casa), medtem ko ti opera sele pri poskusu da vedeti kaksno je stanje (nepotrebno delo). tudi za dodajanje bookmarka je preprost klik na zvezdico bolj prirocen/hitrejsi, kot desni klik + izbira iz menuja, ali tudi morebitna mouse gesta.

glede izgleda mislim, da za ff obstajajo extensioni, ki ti omogocajo vsaj priblizno tako razporeditev kot je v screenshotu (vem da sem videl odstranitev title bara, pa premike dolocenih elementov ob stran, menu se da pa ukinit tudi brez extensionov). mene pri operi recimo zelo moti, da ne mores v menu bar nicesar dodajat in je tako cela vrstica skoraj prazna (koliko let je ze kar so odpravili oglase na tem delu, pa je se vedno neizkoriscen ffs), kar je sele res prava potrata prostora: ff 1 vrstica vs opera 2 vrstici za isto funkcionalnost (ce zanemaris v operi neobstojeco funkcionalnost dveh vidnih extensionov na tem screenshotu - cookie culler in urlbarext). ze res, da default izgled nove opere odpravi to potrato s premikom celega menuja na kvazi-tab, ampak za ceno vsakokratnega dodatnega klika in zmanjsane preglednosti/prirocnosti menuja (btw enak kvazi-tab sem imel preko extensiona ze v ff v2, samo imam raje nastavitev kot vidis v screenshotu).

sicer pa nic ne ugovarjam, da je opera najboljsa zate, zmoti me samo generaliziranje nekaterih, da je katerikoli od browserjev absolutno najboljsi. sam imam opero vedno instalirano se odkar je zasedala eno samo disketo, ker me navdusuje njena odzivnost (ff 3.6 se je k sreci tu precej popravil) in res instantni back, je pa bila moj osnovni browser le nekaj mesecev, ker je kateri od konkurencnih browserjev zmeraj bolje izpolnjeval zame pomembnejse zahteve. zadnjih nekaj let je to ff predvsem zaradi extensionov, ne bom pa rekel, da je najboljsi, ker ima tudi ta glede na konkurenco dolocene pomanjkljivosti.
doke!

mikko ::

wade, kako si pa to naštimaš, da ti na tak način prikaže bookmarke?

wade ::

Mikko
Daš desni klik na personal bar in izbereš apperance ter potem izbereš placement -> right (ali kamor pač hočeš)


@hokuto
Jaz govorim da mi je opera najboljši browser od tistih na voljo in ne najboljši browser možen. Vedno težim k spremembam in tud opera ima še marsikaj za popravit.

Tisto z menu bari in to je preteklost, v novi operi dobiš izgled ki sem ga nalimal že by default (če maš izklopljen personal bar ali če ga premakneš kam drugam)

Spet te pa ne razumem, kje sem prikrajšan za preglednost in dodaten klik??? Ravno obratno, v drugih
browserjih ki jih uporabljam (ff, chrome) sem sedaj prikrajšan za preglednost, ter dodatne klike, saj FF zgoraj veliko več placa zavzame ter tako zmanjša vidljivost, chrome pa zarad bookmarkov, plus ne morem imeti iskalnikov tako kot pri operi (tisto zgoraj je bila začetna slika, sedaj imam spremenjeno tako, da imam v toolbaru še druge searche kot je youtube in samo noter vpišem željeno besedilo ter kliknem enter in mi v novem tabu odpre video, se pravi en klik na tipkovnici away)

mikko ::

Ni mi všeč to, da se mi čisto zgornji bookmar prekrije s close buttnom. Pri tebi se ne, kako si to narediš?
Pa hvala za prejšnji in še naslednji odgovor :)

hokuto ::

wade je izjavil:

Jaz govorim da mi je opera najboljši browser od tistih na voljo in ne najboljši browser možen. Vedno težim k spremembam in tud opera ima še marsikaj za popravit.
saj pravim, da je ta pozicija cisto v redu... zmotijo me tisti, ki na vsak nacin trdijo, da je njihov izbrani browser na sploh najboljsi, vcasih celo, da je prakticno perfekten (nekateri so to celo za ie6 trdili brrr). to velja enako za gorece privrzence kateregakoli browserja, ali pa kaksne druge kategorije software-a.

wade je izjavil:

Tisto z menu bari in to je preteklost, v novi operi dobiš izgled ki sem ga nalimal že by default (če maš izklopljen personal bar ali če ga premakneš kam drugam)
res je, da menu bar ni vec default, ni pa preteklost, ker je se na voljo ;) moj screenshot si lahko videl, da je narejen v operi 10.50, s tem da sem pac vklopil prikaz menu bar-a, ker mi novi menu na kvazi-tabu, razen z estetskega in "prostorsko sparovnega" vidika ni najbolj posrecena varianta.

wade je izjavil:

Spet te pa ne razumem, kje sem prikrajšan za preglednost in dodaten klik??? Ravno obratno, v drugih browserjih ki jih uporabljam (ff, chrome) sem sedaj prikrajšan za preglednost, ter dodatne klike, saj FF zgoraj veliko več placa zavzame ter tako zmanjša vidljivost, chrome pa zarad bookmarkov, plus ne morem imeti iskalnikov tako kot pri operi (tisto zgoraj je bila začetna slika, sedaj imam spremenjeno tako, da imam v toolbaru še druge searche kot je youtube in samo noter vpišem željeno besedilo ter kliknem enter in mi v novem tabu odpre video, se pravi en klik na tipkovnici away)
Dodaten klik je ta, da moras kliknit na novi kvazi-tab, da sploh vidis osnovni nivo menuja, ki je po starem in v drugih browserjih direktno dostopen kajne. Preglednost menuja vsaj po moje, bi pa kar rekel, da objektivno tudi, ni enaka, ce je vodoravno razstrt cez menu bar, ali pa seseden v en kvazi-tab s flyouti (+ dodatno malo tezja navigacija z lovljenjem flyoutov). Razlika je sicer majhna in nova varianta se zdalec ni neuporabna, je pa z omenjenih vidikov vseeno korak nazaj, pac cena za lepsi izgled in nekaj prostora, ki bi ga v veliki meri lahko pridobil tudi z aktivacijo se vedno praznega prostora v starem menu baru.
ce si pogledal kako imam jaz nastavljen ff, ne vidim kje zavzema vec placa in zahteva vec klikanja? v ff in chrome-u imam porabljene 3 vertikalne vrstice: ena za tabe, ena za bookmarke in ena za menu + url + searchbox, v operi pa za enakovredno postavitev rabim 4, ker zahteva menu svojo, ce ne uporabim novega kvazi-taba z omenjenimi zadrzki. ok ti si bookmark vrstico v operi premaknil ob stran, kar je cedno in btw dosegljivo tudi v ff, se mi pa ne dopade najbolj z ergonomskega vidika. namrec veliko vecino casa se z misko zadrzujem ob vrhu strani (tja vedno prestavim taskbar, po defaltu pa je tam tudi vecina drugih "klikabilnih" zadev v vseh programih: menuji, urlbar, search box...) in bi prestavitev bookmarkov ob stran pomenila nepotrebne premike na del zaslona kjer se sicer ne zadrzujem kaj dosti.

sem sel poiskat potrebne extensione za tako postavitev v ff kot je tvoja opera na screenshotu, tako da imas zdaj definitivni odgovor na prej postavljeno vprasanje, ce se kater browser nudi te moznosti:
odstranitev titlebara
cel menu seseden v eno ikono
vertikalni bookmarki
doke!

wade ::

Sam ne uporabljam menu bar-a, tako da sem vesel da so ga končno pospravili v rdeč gumb, (za apperance samo kliknem z desno na željen objekt izberem in spreminjam po željah, za preferences maš bližnjico na tipkovnici, za ostalo pa uporabljam še tisti malli gumb levo spodaj, kjer se mi najbolj uporaben zdi note-pad, kjer lahko hitro zapišem kar imam v mislih in tudi če štroma zmanjka, boš ob ponovnem vklopu nadaljeval pri črki kjer se je resetiralo)
Če pa uporabljaš menu bar, se pa strinjam da je neumno narejen in res niso že naredili spremembe od takrat ko je bila tam še reklama.

Postavitev bookmarkov mi tudi na desni najbolj ustreza, ker imam na levi še ene monitor(tu bi moral potem prav ciljat tist bookmark), na desni pa ne in samo naredim hiter gib proti desni in že se mi miš ustavi na bookmarkih :) To sem že sam nekaj časa razmišljal o tej postavitvi, me je že mikalo da bi jim pisal o tem na opero, potem pa so sami omogočili to možnost :D


Glede tistih dodatkov v ff pa se vedno lahko pojavijo problemi ko updateaš ff, tako da mi veliko bolje ustreza built-in, kjer vem da ne bo težav nikoli.

@mikko
nisem mel nikoli teh težav, tako da nisem nič naredi glede tega... ne bi se smel nič prekrit

mikko ::

wade, tako prikaže meni

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

DuleKrtola ::

Sem na operi odkar je bila plačljiva, pa me je pri tem novem looku motilo, da če nisi hotel imet Menu Bara, tudi ni bilo zgornje vrstice, kjer piše "_active tab title_ - Opera". Če imaš namreč odprtih ogromno tabov, recimo več tem na s-tju, ne vidiš celotnega titla strani v Tab Baru in ne veš katero maš odprto. Pa vidim da se da tud to customizat. Pa še un opera gumb sem si premaknu, da je več placa za tabe

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

darkolord ::

ker zahteva menu svojo
Meni ne zahteva svoje vrstice.

hokuto ::

kako ne darko? v menu bar ne mores nicesar dodajat na tisti ogromen prazen prostor na desni in torej, ce ga hoces imet odprtega, zahteva svojo vrstico.
ce pa imas resitev kako postavit stvari v operi, da bojo stale tako kot so v mojem ff screenshotu, torej menu, osnovni back, home itd gumbi, url in search box v isti vrstici (ali povedano drugace tisto kar vidis od opere vse v eni), ti bom hvalezen zanjo ;)
doke!

wade ::

@mikko
Nimam pojma zakaj maš tako. Probaj menjat skin...

celjan34 ::

Mja, mene pa zanima, kje bi se tole nastavlo?

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

wade ::

opera:config taskbar in odkljukaj Use Windows 7 Taskbar Thumbnails

@hokuto
Nevem zakaj bi sploh hotel imeti to. Sicer pa nevem če je možno da bi tako naredil. Povej mi kaj točno rabiš, verjetno ne uporabljaš File on a daily basis? Povej sam kero funkcijo točno rabiš, pa si jo dej direkt tja noter in boš mel še en klik manj za nardit ;)

celjan34 ::

wade je izjavil:

opera:config taskbar in odkljukaj Use Windows 7 Taskbar Thumbnails


aj tole blo men namenjen? :) ker namreč ne najdem te opcije tko al tko niti da bi probu, dej bot bol točn ;)

YaN-cH ::

klikni na link od darkolord

darkolord ::

kako ne darko? v menu bar ne mores nicesar dodajat na tisti ogromen prazen prostor na desni in torej, ce ga hoces imet odprtega, zahteva svojo vrstico.
ce pa imas resitev kako postavit stvari v operi, da bojo stale tako kot so v mojem ff screenshotu, torej menu, osnovni back, home itd gumbi, url in search box v isti vrstici (ali povedano drugace tisto kar vidis od opere vse v eni), ti bom hvalezen zanjo ;)

A tkole bi blo v redu?

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

mikko ::

Thx, bla fora v skinu ;)

damirj79 ::

hokuto je izjavil:

damirj79 je izjavil:

Katere naj še testiram? Edino Chrome še manjka. FF vem brez da ga testiram, da bo počasnejši, pa še nalaga se obupno dolgo.

heh edino chrome, ravno ta za katerega je ze nekaj ljudi pred tabo dalo graf, kjer je bil hitrejsi od opere. ne razumem zakaj je treba bit tako navijaski v takihle temah (tole govorim dokaj na splosno, zate bi sicer glede na prejsnji prispevek tudi znalo veljati, ni pa nujno), se na vsak nacin trudit prikazat svoj izbrani program kot najboljsi (v vsem) in se zaradi tega zvijat v presto pri poskusu zagovarjanju tega stalisca. noben browser namrec ni najboljsi, ker so dovolj razlicni, da ima vsak svoje prednosti, oziroma pomanjkljivosti in je potem "najboljsost" :P zelo subjektivna zadeva, pac glede na posameznikovo ponderiranje lastnosti.

@t3hno... verjamem in me veseli, da ti dela super - ce bi vsem ne delalo, bi problem ze zdavnaj odpravili, saj se vlece od alfa verzij. meni zal ne dela spodobno in ker se je iirc ze samo v tej temi pojavil en s podobnim problemom in ker opera 10.10 isti bookmarks.adr uporablja brez komplikacij, upraviceno predvidevam, da je problem v operi 10.50 in ne pri meni.


No ok, saj se strinjam, ampak samo zate še Chrome

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

hokuto ::

@darko... bi bilo ja, thx :) sploh, ce tisti alternativni menu gumbi nimajo kaksnih nepricakovanih posledic, ampak so, razen izgleda, popoln ekvivalent standardnemu menuju. ce to so, potem v bistvu se boljse kot standard, ker lahko verjetno nastavim samo zeljene in pridobim se nekaj prostora.

@dj... hvala za trud (nisi pa uporabil zadnje verzije 5.x chrome-a :P)
doke!

damirj79 ::

No sem zbrskal ven še zadnjo verzijo Chrome 5, na uradni strani je ni, ali pa je jaz ne najdem. Vprašanje edino, koliko te hitrosti beta verzije se bo preneslo v končno verzijo?

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

darkolord ::

hokuto: pojdi sem in si enostavno drag & dropaj menije oz. gumbe za menije ki jih želiš iz te strani na tvoj toolbar (imaš opcijo z dropdown puščicami, brez dropdown puščic in z ikoncami)

kopernik ::

dj,
Chrome 5 dobiš, če si nastaviš testni googlov repozitorij pri packet managerju.

Tarzan ::

Vprašanje edino, koliko te hitrosti beta verzije se bo preneslo v končno verzijo?


Vsa? Kvečjemu jo bojo še malo izpilili in se bo povečala. Uporabljam že en čas tole beta verzijo in dela brez problemov. Izriše pravilno tudi tiste strani, kjer IE in Opera pogrneta.

PARTyZAN ::

Opera faila pri multi-row tab baru z nastavljivo minimalno in maksimalno širino taba. Ni vsem dovolj par tistih tabov, ki se jih da stisnit v zgornji del zaslona, brez da bi izgubil na uporabnosti le-teh.

Aja, pa po defaultu pobira podatke iz cache-a 5 minut. Šele po tem preverja, če je na serverju nova vsebina.

darkolord ::

Opera faila pri multi-row tab baru z nastavljivo minimalno in maksimalno širino taba.
Kje točno pa pri tem faila?

PARTyZAN ::

Pri tem, da ima nastavitev za maksimalno širino taba, minimalno pa ne. Na koncu dobiš 10 vrstic tabov širine 150 pixlov.

Also:

:)

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

CaqKa ::

pri 10.50 so težave z facebook loginom.
ko sem brskal sem opazil da baje tudi z gmail, eden pa je tukaj v tej temi celo omenil da se mu ne gre na slotech loginat...

neki so fejst failali z logini.

darkolord ::

"baje"

CaqKa ::

meni za facebook definitvno ne dela. zbrišem cache in do naslednjič spet ne dela.

damirj79 ::

Ne vem kaj delate drugi, ampak meni prijava na FB, gmail ipd vse deluje popolnoma normalno..

hokuto ::

@darko... thx again, tistile gumbi krasno delajo :)

sem pa malo googlal za moj najbolj motec problem z novo verzijo in ocitno se najdejo ljudje z enako tezavo, celo v tezji obliki:
- importing bookmarks takes forever (20+ minutes)
- bookmarks take forever to load when starting Opera - CPU usage @ 90+ (for 20+ minutes until loaded)

poskusil sem tudi s cisto svezim profilom in dal samo importat .adr file, a je bil rezultat isti - bookmarki se nalagajo nesprejemljivo dolgo, ceprav veliko hitreje kot tipu zgoraj.
doke!

Dragi ::

Se še komu dogaja, da ima spontano zafilan ves ram?

Imam 6GB in se mi po parih urah zafila do 5.99GB brez razloga. To sedaj nekje 3 dni dela (isti čas kot sem namestu 10.50).
Nočem bit paranoičen, še posebej ker mi je kul 10.50, sam mogoče je pa povezano...

darkolord ::

Kaj točno ti pa požre to količino rama?

Dragi ::

Nima veze. Sem najdu krivca (utorrent kar iznenada :O)

clix ::

Ker že tema teče o brskalnikih: Opera 10.5 dela bp. nimam nibenih problemov z prijavo.
Me pa chrome zafrkava. namestil sem verzijo 5, vendar se mi konstantno sesuva in to v roku 5s po tem, ko ga zaženem :S
kakšen predlog?

mikko ::

CaqKa je izjavil:

pri 10.50 so težave z facebook loginom.
ko sem brskal sem opazil da baje tudi z gmail, eden pa je tukaj v tej temi celo omenil da se mu ne gre na slotech loginat...

neki so fejst failali z logini.


Meni se je na začetku dolgo nalagal gmail, sedaj deluje normalno.

Pesimist ::

Jaz menim da opera se ne dosegne Chroma. Sevedno mi chrome prej prikaze stran kot opera. Ceprav so le ms je vseeno opazno. Pa chrome hitreje starta tudi.

clix ::

Pesimist je izjavil:

Sevedno mi chrome prej prikaze stran kot opera.

Meni se npr. gmail v operi 10.5 konkretno hitreje odpre, kot v chromeu. Govorim pa sicer o chrome v4, saj se mi v5 konstantno sesuva(zmeraj že par sekund po zagonu). :|

Tarzan ::




Med Chrome 4 in 5 je kar precej razlike.

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

Pesimist ::

Zanimivo. Meni pa je chrome vsej parkrat hitrejsi pri odprtju gmaila iz desktopa. In imam defaultno zadnjo stable 4 verzijo.

Ki te dobis 5 verzijo?

ok ze namestil 5ko. Zaj pa niti ovi loadingbar v gmailu ne zacne loadat pa ze odpre gmail. Opera je 100x pocasnejsa.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

gtu ::

težave imam edino s eštudentom. java error console mi javi tole:
CSS - https://estudent.fri.uni-lj.si/estudent.css
Linked-in stylesheet
Invalid value for property: font-size
Line 486:
    font-size: 10 pt;
  -------------------^
CSS - https://estudent.fri.uni-lj.si/estudent.css
Linked-in stylesheet
Invalid value for property: font-size
Line 486:
    font-size: 10 pt;
  -------------------^
JavaScript
Event thread: BeforeExternalScript
Opera has modified the JavaScript on estudent.fri.uni-lj.si (HVMenu fix). See browser.js for details.
CSS - https://estudent.fri.uni-lj.si/estudent.css
Linked-in stylesheet
Invalid value for property: font-size
Line 486:
    font-size: 10 pt;
  -------------------^
CSS - https://estudent.fri.uni-lj.si/estudent.css
JavaScript
Event thread: BeforeExternalScript
Opera has modified the JavaScript on estudent.fri.uni-lj.si (HVMenu fix). See browser.js for details.

t3hn0 ::

jst sm dal mask as ie in dela ok...drugace pa tudi pri meni ni meni na levi delal pri estudentu.
^.^

Lion29 ::

ja zgleda da majo glupo JS za prepoznavo browserjev
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai
1 2
3
4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mobilna Opera presegla sto milijonov uporabnikov, prihaja na iPad

Oddelek: Novice / Brskalniki
254903 (3823) hamax
»

Na voljo prva beta Firefox 4 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
7620477 (17868) Bananovec
»

Izšla Opera 10.50 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
21138345 (31935) urban99
»

Internet Explorer 6 noče umreti (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
748705 (6281) Poldi112
»

Apple izdal boljši brskalnik od Opere (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
8513460 (7686) techfreak :)

Več podobnih tem