Forum » Loža » čarterski let LJU-Kreta
čarterski let LJU-Kreta
gzibret ::
Pozdrav!
Nekaj me zanima, pa mi na Kompasu niso sposobni dati odgovora.
Zanima me, kdaj ponavadi leti čarterski let nazaj v domovino iz Herakliona (Kreta) na omenjeni relaciji? Lepo prosim za približen info, a je to dopoldan, popoldan, zvečer... Zame je to zelo pomembno, saj moram biti nazaj na Brniku najkasneje do 16. ure.
Če je kdo lani vzel turistični aranžma na Kreti, ob kateri uri se je vrnil nazaj na Brnik? Mislim pa iti v prvem terminu, torej od 29. maja do 5. junija.
Najlepša hvala!
Nekaj me zanima, pa mi na Kompasu niso sposobni dati odgovora.
Zanima me, kdaj ponavadi leti čarterski let nazaj v domovino iz Herakliona (Kreta) na omenjeni relaciji? Lepo prosim za približen info, a je to dopoldan, popoldan, zvečer... Zame je to zelo pomembno, saj moram biti nazaj na Brniku najkasneje do 16. ure.
Če je kdo lani vzel turistični aranžma na Kreti, ob kateri uri se je vrnil nazaj na Brnik? Mislim pa iti v prvem terminu, torej od 29. maja do 5. junija.
Najlepša hvala!
Vse je za neki dobr!
Okapi ::
Kako lahko veš, da bo letos enako, kot je bilo lani? S tem podatkom si ne boš mogel čisto nič pomagati.
O.
O.
Imel bom vsaj grobi okvir. Verjetno ne spreminjajo prav preveč vsako leto.
Vse je za neki dobr!
Čarterske lete marsikdaj spreminjajo celo tekom leta. Če v aranžmaju ne piše, kdaj leti, potem verjetno sploh še ne vedo.
Drugače je pa tako, da navadno nazaj letijo čimbolj zgodaj zjutraj. Da lahko agencija v program napiše en dan več, stroškov pa ima čim manj.
O.
Drugače je pa tako, da navadno nazaj letijo čimbolj zgodaj zjutraj. Da lahko agencija v program napiše en dan več, stroškov pa ima čim manj.
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Hvala za razmišljanje. Jaz tudi tako mislim. Iz hotela te vržejo ven najkasneje ob 10:00, potem pa dvomim, da ovce turiste pustijo čakat cel dan z vso prtljago nekje na ulici ali na letališču.
Čeprav bi rad podatek od nekoga, ki je dejansko bil tam...
Vseeno hvala.
Čeprav bi rad podatek od nekoga, ki je dejansko bil tam...
Vseeno hvala.
Vse je za neki dobr!
Pa še zamude moraš upoštevati, oziroma se vprašati, kako hudo bo, če boš zamudil tisto, kar imaš ob 16.00.
V zadnjih 14 dneh sem recimo dvakrat doživel kar konkretno letalsko zamudo - enkrat zaradi vremena v Parizu, drugič pa zaradi stavke kontrolorjev.
O.
V zadnjih 14 dneh sem recimo dvakrat doživel kar konkretno letalsko zamudo - enkrat zaradi vremena v Parizu, drugič pa zaradi stavke kontrolorjev.
O.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Letalske dogodivščine (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10736 (5721) | jernejl |
» | Adria Airways postaja nizkocenovnik z napako (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24814 (22059) | alexa-lol |
» | potovanje z adrio - prtljaga...vprasanje za veterane (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25312 (22245) | xsum1 |
» | Adria vs. Ryanair - kateri je boljši?Oddelek: Loža | 4993 (4145) | BigWhale |