Forum » Operacijski sistemi » Izklop capslock za pisavo
Izklop capslock za pisavo
markozupi ::
Zdravo,
rad bi delno izklopil capslock ker nameravam narediti tole: le da bom dodal močnejše diode vendar bi rad izklopil efekt capslocka na pisavo ker me moti da se črke po basih spreminjajo. Za izključitev capslocka sem našel na googlu preko registra vendar tega ne želim ker lahko ga lahko tudi v winampu izklopim rad bi pa dobil 3 diode ven. Nisem prepričan ali je to možno ali ne zato sem tudi vprašal-saj zato obstajajo forumi :)
hvala za vso pomoč.
rad bi delno izklopil capslock ker nameravam narediti tole: le da bom dodal močnejše diode vendar bi rad izklopil efekt capslocka na pisavo ker me moti da se črke po basih spreminjajo. Za izključitev capslocka sem našel na googlu preko registra vendar tega ne želim ker lahko ga lahko tudi v winampu izklopim rad bi pa dobil 3 diode ven. Nisem prepričan ali je to možno ali ne zato sem tudi vprašal-saj zato obstajajo forumi :)
hvala za vso pomoč.
- polepsal: bluefish ()
bluefish ::
Ej, je popolnoma nejasno, kaj sploh želiš. Hkrati bi rad izklopil Caps Lock a ga ne želiš?
markozupi ::
Izklopil ga bi rad delno se prvi deloval bi še vendar ko bi ga vklopil bi bile črke še vedno male in ne VELIKE ker čene se menjajo po basih se pravi tko:aaAAaAAAaaAaAAa :)
In to bi rad izklopil
In to bi rad izklopil
Zgodovina sprememb…
- vrnil v prejšnje stanje: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naglavna luč (headlamp)Oddelek: Loža | 8200 (5861) | specing |
» | LED diodeOddelek: Loža | 1613 (1376) | TESKAn |
» | Optimizacija Windows XP za sistem s 256 RAMOddelek: Operacijski sistemi | 1868 (1671) | R33D3M33R |
» | Ima Mozilla FireFox (tudi) to napako?Oddelek: Programska oprema | 1357 (1276) | hruske |
» | Ali obstaja element...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1970 (1708) | slawc |