» »

Newsletter

Newsletter

DiTi ::

Iščem nek kvaliteten sistem za pošiljanje novic, na vnešene email naslove. Za vnos je zaželjeno, da lahko dodam Ime, Priimek, email ter še mogoče kakšne dodatne vrednosti (naslov, spletna stran, opombe). Zaželjen je tudi izvoz "imenika" v xml, txt ali excel datoteko. Tudi import iz xmlja bi bil super. Ne vem ali to omogoča večina, ampak je pogoj tudi ta, da ob uspešno dodanem naslovu, na le tega avtomatsko pošlje email s priponko (.pdf).

Lahko PHP ali .NET, brezplačen ali plačljiv, lahko je tudi dodatek k kakšnemu CMSju (drupal, joomla, php-fusion itd). Rabil bi res nekaj ožjih izborov, da potem pretestiram, ker se žal ne spoznam v te sisteme. Da bi pa preiskušal prvih 50 googlovih rezultatov pa nimam časa.

HardFu ::

http://www.mailchimp.com/ ali http://www.campaignmonitor.com/ odvisno kateri model placevanja ti bolj ustreza.
http://codeable.io

Gandalfar ::

+1 za mailchimp

Tody ::

Če imaš buget se definitivno splača da vzameš malichimp ali katero od sorodnih zadev. Ker v ozadju je še veeeliko več kot samo dostava pošte.

Če si bolj za do it your self brezplačno varjanto imaš na voljo nažalost že eno leto brez razvoja phplist. Imaš neko osnovno statistiko ostalo je pa kukr se boš namatral, vse se da samo boš dlje časa porabil kot pri že narejeni storitvi, ampak po drugi strani ti ne bo treba vsak mesec plačevat.

Če imaš velike liste, potem je dobr izbrat prvo varjanto, ker se hitro zgodi da ti blokirajo server, ker mislijo da si spamer.

DiTi ::

Zaenkrat bi rabil mogoče nekaj kar bi omogočalo 1000-1500 naslovov ter enkrat mesečno pošiljanje novic na recimo 500 naslovov. Testno sem se prijavil na MailChimp.

Rad bi pa našel zanesljivo rešitev še za prihodnje, da če podjetje želi imeti newsletter, da vemo kaj jim lahko ponudimo.

Tody ::

Malichimp je potem cool :)Maš vse od segmentacije do svašta. Bolj ko maš kakovostne podatke lažje je. Ker recimor jest mam problem zdej, mam listo 23.000 mailov , ki so se v roku 4 let prijavl samo na phplistu ne dela bounce opcija in nimam pojma kateri maili so še veljavni :) in za spucat to listo morem dat 150 dolarjev :D Ali pa ima mogoče kdo kako bolj pocen varjanto :P


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mailchimp problemi oz. alternativa za email marketing

Oddelek: Omrežja in internet
61390 (1352) psychoshorty
»

Mailing lista

Oddelek: Programska oprema
7714 (617) Blisk
»

Mailman in Gmail, Yahoo, Hotmail naslovi

Oddelek: Izdelava spletišč
121657 (1348) msjr
»

PHP newsletter in spam

Oddelek: Izdelava spletišč
81970 (1622) enco11
»

Newsletter

Oddelek: Omrežja in internet
212788 (2603) c3p0

Več podobnih tem