Forum » Pomoč in nasveti » namestitev gonilnikov
namestitev gonilnikov
reka ::
Pozdravljeni,
področje računalnikov nikakor ni moje področje, zato prosim za pomoč
Pred kratkim sem kupila prenosnik, ki pa je brez programske opreme. Namestiti želim Win 7 in me je pri tem opozoril da ni gonilnikov. Ob nakupu sem dobila cd s gonlniki za Toshibo, vendar ko vstavim ta cd še vedno napiše obvestilo, da ni driverov ( No drivers were found. Make sure that the instalation media contains the correct drivers and than clicl OK)
Kakšen nasvet?
Hvala
Še podatki o rač, če je to pomembno:
Toshiba L450-173
Intel T4400 2,20 GHz
3 GB RAM
320 GB
grafična kartica Intel GMA 4500M
mikrofon, kamera, 4v 1 SD čitalec kartic
področje računalnikov nikakor ni moje področje, zato prosim za pomoč
Pred kratkim sem kupila prenosnik, ki pa je brez programske opreme. Namestiti želim Win 7 in me je pri tem opozoril da ni gonilnikov. Ob nakupu sem dobila cd s gonlniki za Toshibo, vendar ko vstavim ta cd še vedno napiše obvestilo, da ni driverov ( No drivers were found. Make sure that the instalation media contains the correct drivers and than clicl OK)
Kakšen nasvet?
Hvala
Še podatki o rač, če je to pomembno:
Toshiba L450-173
Intel T4400 2,20 GHz
3 GB RAM
320 GB
grafična kartica Intel GMA 4500M
mikrofon, kamera, 4v 1 SD čitalec kartic
Rotaidal ::
Načeloma bi naj windows 7 sam namestil gonilnike preko posodobitev. Poglej pod windows update. Imaš računalnik priključena na internet? Sam sem že namestil kar nekaj w7 na toshibe in nikoli ni bilo problemov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotaidal ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless LaptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1746 (825) | Ribič |
» | Driverji za grafiko problemOddelek: Programska oprema | 502 (438) | Han |
» | Obremenitve procesorja pri ToshibiOddelek: Pomoč in nasveti | 1301 (1165) | AnjaSI |
» | Kateri sata driver je pravi za TOSHIBA SATELLITE L40-Q17???Oddelek: Strojna oprema | 5784 (2607) | Leoon |
» | Težave s nameščanjem Windowsow xpOddelek: Operacijski sistemi | 1177 (1055) | DefSigma |