» »

pomoč pri spletni strani!!

pomoč pri spletni strani!!

mihy11 ::

Nekaj bi rad vprašal. Ali mi bi bil kdo pripravljen pomagati in urejevati spletno stran http://www.mihy.hostei.com/. Npr vsak dan ali dva nalagati nove slike in te zadeve.Več po zs.

Gwanaroth ::

Koliko plačaš?
Lights often keep secret hypnosis..

Gwanaroth je izjavil:

Koliko plačaš?

Jah nevem jest bi bol take rad ,ku bi mi zastonj delal mislim pa ne usak dan ,če bi mi vsak teden enkrat kej uredil bi bil res vesel.

HardFu ::

Super, ce najdes kaksnega mi sporoci, jih rabim ene 20 takih, ki bodo zastonj delali.
http://codeable.io

HardFu je izjavil:

Super, ce najdes kaksnega mi sporoci, jih rabim ene 20 takih, ki bodo zastonj delali.

Saj nekateri pa radi pomagajo pa to ZASTONJ

cyber_killer ::

5EUR na dan mi daj, pa ti bom z veseljem pomagal. Vzeti mi nesme več kot 30min dnevno.

cyber_killer je izjavil:

5EUR na dan mi daj, pa ti bom z veseljem pomagal. Vzeti mi nesme več kot 30min dnevno.

Jao iz ,ki si doma??

Gost ::

mihy11, vprašaj tukaj. Sicer imajo veliko dela z nečim drugim, vendar danes ni nobeno vprašanje neumno.

mihy11 je izjavil:

cyber_killer je izjavil:

Jao iz ,ki si doma??

Lj okolica.

cyber_killer je izjavil:

mihy11 je izjavil:

cyber_killer je izjavil:

Jao iz ,ki si doma??

Lj okolica.

Pol pa nebo šlo ,ker jest sm iz celja pa ne mislim usak dan pošte pošilat po 5eur.

Badboy_ ::

mihy11 je izjavil:

cyber_killer je izjavil:

mihy11 je izjavil:

cyber_killer je izjavil:

Jao iz ,ki si doma??

Lj okolica.

Pol pa nebo šlo ,ker jest sm iz celja pa ne mislim usak dan pošte pošilat po 5eur.

Zakaj pa po pošti? Sej imaš direktno nakazilo na TRR...Lahko pa gre tud mesečno.

POPRAVEK: aja pa še spodnja slika ti leze čez content... (to ni treba plačat =) tak zastonjska opomba).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Badboy_ ()

150EUR na mesec pride, če je 30dni. Pomoje pošteno. Poleg tega imaš zanesljivo osebo.

Ampak to je že ilegala. Študentsko napotnico bo treba odpreti, ali pa preko avtorske.

cyber_killer je izjavil:

150EUR na mesec pride, če je 30dni. Pomoje pošteno. Poleg tega imaš zanesljivo osebo.

Jah nevem ,ker jest nimam glih kej vlk gnara tk ,da nebo šlo žal.

cyber_killer je izjavil:

Zame je pa tole ilegala:
http://www.finance.si/272416/Jelu%B9i%E...

Se strijnam

Zakaj ne začneš na začetku sam potem ko se ti pa odpre, pa odpreš s kom sodelovanje?

Gost je izjavil:

Zakaj ne začneš na začetku sam potem ko se ti pa odpre, pa odpreš s kom sodelovanje?

Kaj nisem te razumel??

bluefish ::

Pri strani v trenutni obliki res ne vidim nekega dolgoročnega smisla. Vremensko napoved lahko dandanes pogledaš na vsakem portalu, kjer zjutraj hkrati prebereš še kake novice.

Poleg tega je ročno posodabljanje slik precej nerodno in bi bilo bolje, da nekako ugotoviš, kako le te pridobiti avtomatsko.

mihy11 je izjavil:

Gost je izjavil:

Kaj nisem te razumel??

Brezplačno ti nihče ne bo delal. Začni posodabljati stran sam. Ko dobiš finance, najameš pomoč.

Na strani imaš pa res še veliko zadev za dodelati. Raje najprej tam začni:
- design
- vsebine
- funkcionalnost

Gost je izjavil:

mihy11 je izjavil:

Gost je izjavil:

Kaj nisem te razumel??

Brezplačno ti nihče ne bo delal. Začni posodabljati stran sam. Ko dobiš finance, najameš pomoč.

Na strani imaš pa res še veliko zadev za dodelati. Raje najprej tam začni:
- design
- vsebine
- funkcionalnost

okej

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naročnina če malo kličeš?

Oddelek: Mobilne tehnologije
4711365 (10267) sejmon
»

ASUS laptop vračilo kupnine

Oddelek: Pomoč in nasveti
253058 (2540) MIHAc27
»

Freelance, samozaposlitev, s.p.

Oddelek: Loža
296612 (5218) Elsanna
»

BSA: stopnja piratstva lani zrasla na več kot polovico

Oddelek: Novice / Ostale najave
296568 (4293) Dr_M
»

Kaj storiti če ti tip pošlje pokvarjen mobitel.

Oddelek: Loža
173640 (2687) Gray_Warden

Več podobnih tem