» »

Iščem LM4701T (JM37AD)

Iščem LM4701T (JM37AD)

Willy White ::

Predvidevam da je skurjen, zato iščem po netu novega, IC in HTE ga žal nimata, zato bi prosil za pomoč, če mogoče veste kje element naročiti. Lahko tudi kaj podobnega če obstaja, samo dvomim, še podrobnejše informacije:

http://www.datasheetcatalog.org/datashe...

ZGI ::

TDA1562Q, tole je 70W, imajo pa v ic-elektronika
Tajiti zmoto, je dvojna zmota.

hm, a bi blo zelo narobe če dam notr tega 70W? Ker 30W ga res nemorem dobiti nikjer.

pardon, nisem si dobro prebral, to bilo zelo narobe, pinout najbrš ni enak. Mislim da v ic-elektronika tudi naročujejo material, probaj se zmenit.

Ah ja... sem jim pisal ampak nemorejo naročiti tega. Tako da je zdaj moj ojačevalec doma praktično neuporaben. Sploh pa sem ga imel na garancijskem servisu 3x, ker je vedno skurilo to integrirano vezje, pa so sam menjali in nič konkretnega naredili.

Ali obstaja kakšna varianta da dam noter kaj podobnega in uštimam boljše hlajenje in da bo na koncu delalo? S tem da lahko dobim kose v SLO.

kr en ::

Poglej tukaj obstaja jih res veliko. Za pinoute pa preglej datasheete. Lahko pa tudi vzameš kakšnega drugega in prevežeš pine na tvoje vezje.

če je, integrirano vezje "gorelo" vsakič, potem je lahko problem v zvočnikih katere imaš priklopljene gor.

kr en je izjavil:

Poglej tukaj obstaja jih res veliko. Za pinoute pa preglej datasheete. Lahko pa tudi vzameš kakšnega drugega in prevežeš pine na tvoje vezje.

Ja na tej strani sem ga našel, identičen. Kako pa je z naročilom preko te strani, ima kdo že kaj izkušenj?

ZGI: Zvočnik nebi smel biti problem, saj je bil že zraven originalen v boxu, glasnosti pa nikoli ne dam čez polovico. Razlog po mojem tiči kje drugje, sam pa nimam preveč izkušenj da bi znal to ugotoviti. Skurjeno pa ne zgleda nič, vsi upori ok, vsi kondenzatorji. Se je pa videlo da je bilo najbolj umazano okoli tega integriranega vezja, ker so ga serviserji že tolikokrat zamenjali, pa ostane umazanija od cina.

Na elektronik.si skupinsko naročajo iz farnell-a, poglej v njihov spletni katalog če imajo omenjen integrirc pa se lahko dogovoriš za nakup.

Ma kje pa, tudi na farnellu ga nimajo, tja sem najprej pogledal, nevem več kje iskati, brezupno je postalo... kar nikjer ga ni...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Luč na senzor - menjava releja

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
183553 (3028) Assass1n
»

Toroidno jedro

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
122936 (2552) negotiator
»