Forum » Omrežja in internet » Dostopanje do tuje poker igralnice prek proxya
Dostopanje do tuje poker igralnice prek proxya
shotalick ::
Pozdravljeni. Kot vidite sem čisto nov na forumu. Zanima me sledeče. Kako bo s temi tujimi poker igralnicami (full tilt, pokerstars) sam igram na obeh(igram redno, in si s tem prislužim kakšen evro, ki mi v študentskih časih še kako veliko pomeni), v bodoče? Zanima me, kako dostopati do njih, če bo zadeva kao zaklenjena. V to še sicer nič ne verjamem, ampak treba biti pripravljen. Zanima me kako naj bi se potem dostopalo, kajti vem da do internetnih starni kot so bwin se da dostopat prek proxya.
Zanima me, kako recimo bi to naredil, za aplikacijo kot je pokerstars ali fulltilt. Sicer zaenkrat še ne bom nič probaval, ampak za v bodoče bi bil rad seznanjen z informacijami.
Če kdo ve kaj več o temu, bi ga prosil za razlago.
Lp, shot
Zanima me, kako recimo bi to naredil, za aplikacijo kot je pokerstars ali fulltilt. Sicer zaenkrat še ne bom nič probaval, ampak za v bodoče bi bil rad seznanjen z informacijami.
Če kdo ve kaj več o temu, bi ga prosil za razlago.
Lp, shot
- polepsal: Tilen ()
BlueRunner ::
Pridi jutri ob 19h v kiberpipo. Bo predavanje na temo.
Sicer pa se ne sekiraj. Zaobiti to cenzuro bo trivialno in ne bo kaj dosti vplivalo na tvojo uporabo teh storitev.
Sicer pa se ne sekiraj. Zaobiti to cenzuro bo trivialno in ne bo kaj dosti vplivalo na tvojo uporabo teh storitev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlueRunner ()
shotalick ::
BlueRunner je izjavil:
Pridi jutri ob 19h v kiberpipo. Bo predavanje na temo.
se ju3 udeležim predavanja. ty all
lp, shot
Nič ne obstaja. UNPIS sploh še ne ve kako bo to delovalo, bodo pa nekaj poskušali. Ko bodo začeli, pa se jim bomo smejali in hkrati aktivno poskušali odstraniti ali pa vsaj onemogočiti neprimerno zakonsko določilo. Tudi z demonstracijo kako se lahko cenzuro enostavno zaobide in se jo spremeni v primer nepotrebnega zapravljanje časa in denarja.
Ja, pa seznam bo težko tajen oziroma skrit pred javnostjo. Mislim, da slovenska zakonodaja zaenkrat ne omogoča, da se bi ta podatek lahko prikrival.
Ja, pa seznam bo težko tajen oziroma skrit pred javnostjo. Mislim, da slovenska zakonodaja zaenkrat ne omogoča, da se bi ta podatek lahko prikrival.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlueRunner ()
Storm ::
Lahko vseeno nekdo malo razloži postopek za tiste, ki nas ni bilo na predavanju...
Markec The Great
Postopek za kaj? Za izogibanje blokiranju?
Ni ga še, ker se UNPIS še ni izjasnil kakšno in kako bo blokiranje sploh zahteval. Ko pa bo, pa se bo naredilo tudi howto-je.
Ni ga še, ker se UNPIS še ni izjasnil kakšno in kako bo blokiranje sploh zahteval. Ko pa bo, pa se bo naredilo tudi howto-je.
fosil ::
Lahko vseeno nekdo malo razloži postopek za tiste, ki nas ni bilo na predavanju...
Saj imaš na zgoraj objavljenem linku posnetek predavanja.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se prijaviti za službo na Googlu in MozilliOddelek: Novice / Kiberpipa | 5158 (3384) | Tear_DR0P |
» | Linux in igre ter o ekonomiki interneta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kiberpipa | 14435 (12394) | Damiani |
» | Realnost in izvedljivost omejitve dostopa do internetnih strani?Oddelek: Omrežja in internet | 1288 (1234) | BlueRunner |
» | Pipin odprti termin: A Hacker ManifestoOddelek: Novice / Kiberpipa | 2983 (2649) | Jst |
» | POT: Odprta koda - za koga in zakaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kiberpipa | 7603 (6176) | Gandalfar |