Forum » Loža » Ebay prodajalec ne pošilja v SLO - uporabil bi posrednika (podjetje)
Ebay prodajalec ne pošilja v SLO - uporabil bi posrednika (podjetje)
mrkva1 ::
Zdravo,
ker Ebay prodajalec ne pošilja bi rad uporabil posrednika. Enkrat sem nekje bral, da ti prodajalec lahko pošlje blago na naslov podjetja (oz. skladišče tega podjetja), ki se nahaja v tujini, potem pa to podjetje poskrbi, da pošiljka pride v Slovenijo.
Žal pa ne najdem tega podjetja.
Ali kdo ve kaj o tem?
ker Ebay prodajalec ne pošilja bi rad uporabil posrednika. Enkrat sem nekje bral, da ti prodajalec lahko pošlje blago na naslov podjetja (oz. skladišče tega podjetja), ki se nahaja v tujini, potem pa to podjetje poskrbi, da pošiljka pride v Slovenijo.
Žal pa ne najdem tega podjetja.
Ali kdo ve kaj o tem?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Gandalfar ()
KoMar- ::
http://www.shipito.com/
Nekaj takega, ne? Teh strani je precej, žal pa jih nisem še uporabljal, tako da ti ne morem nobene konkretne svetovat.
Nekaj takega, ne? Teh strani je precej, žal pa jih nisem še uporabljal, tako da ti ne morem nobene konkretne svetovat.
bastadu ::
Preko GLS-a lahko naročiš prevzem paketa kjerkoli znotraj EU, doplačilo za storitev "prevzem paketa" je le 10 EUR - celoten strošek poštnine je torej poštnina iz X države (znotraj EU) do nas plus 10 EUR ... Tako da se ti po moje to bolj splača ...
KoMar- ::
Da izpostavim še potencialen problem: večina prodajalcev na eBayu ne pošilja drugam kot na PayPal naslov...
Da izpostavim še potencialen problem: večina prodajalcev na eBayu ne pošilja drugam kot na PayPal naslov...
Sam imam za sabo že precey ebay nakupov, moj naslov za pošiljanje pa je "unconfirmed" (pač nikakor mi ne uspe spremeniti v confirmed) pa še nikoli nisem imel problema ... Če ne druga, če ima prodajalec izrecno napisano, da pošilja le na confirmed naslove mu pošlješ prijazen mejl in mu razložiš, da pač tega nimaš in če lahko vseeno kupiš/bidaš ... in še nobeden ni rekel ne ... Tako da to ne predstavlja nekega omembe vrednega problema ...
mrkva1 ::
Preko GLS-a lahko naročiš prevzem paketa kjerkoli znotraj EU, doplačilo za storitev "prevzem paketa" je le 10 EUR - celoten strošek poštnine je torej poštnina iz X države (znotraj EU) do nas plus 10 EUR ... Tako da se ti po moje to bolj splača ...
sem ji kontaktiral...gls počne to samo za pogodbene stranke
Zanimivo, potem je to na novo ... namreč jaz sem to njihovo "pick-up" storitev koristil, sicer res kakšne 2 leti nazaj, da so mi pripeljali platišča iz UK in sem naročil kot fizična oseba ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon.de nakupOddelek: Loža | 6891 (3175) | mtosev |
» | eBay vračilo DA/NEOddelek: Pomoč in nasveti | 3620 (2131) | dice7 |
» | Izgubljen paket iz tujine...Oddelek: Loža | 5754 (4753) | opeter |
» | Kako kupiti tole :) (prek ebaya)Oddelek: Kaj kupiti | 2503 (1904) | OZZY |