Forum » Pomoč in nasveti » Firefox 3.6. beta inštalacija
Firefox 3.6. beta inštalacija
sthep ::
Živjo,
Mene pa zanima če ima še kdo probleme z inštalacijo ff 3.6beta. Problem je ker se mi ne naloži.
Potegnem dol, inštaliram, odprem in mi piše, da imam še kar staro verzijo.
Stare pa tudi nočem čist zbrisat, ker imam polno bookmarkov.
Kakšna rešitev?
Mene pa zanima če ima še kdo probleme z inštalacijo ff 3.6beta. Problem je ker se mi ne naloži.
Potegnem dol, inštaliram, odprem in mi piše, da imam še kar staro verzijo.
Stare pa tudi nočem čist zbrisat, ker imam polno bookmarkov.
Kakšna rešitev?
madog ::
Za bookmarke foxmarks, ne pozabi kakšnih pomembnih certifikatov izvoziti, unistall in install pa bo delalo.
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC
sthep ::
Hmm,...
Nikakor ne morem naložit katere koli novejše verzije. Staro verzijo zbrišem, novo normalno inštaliram, ko pa jo odprem mi še vedno odpira staro (že zbrisano ??) verzijo.
Kako bi jo zbrisal dol??
Pod add/remove mi jo ne kaže. Če naložim novo verzijo mi kaže, da je nova inštalirana, samo odpira pa mi staro?
Hvala za kakšen pameten odgovor
Nikakor ne morem naložit katere koli novejše verzije. Staro verzijo zbrišem, novo normalno inštaliram, ko pa jo odprem mi še vedno odpira staro (že zbrisano ??) verzijo.
Kako bi jo zbrisal dol??
Pod add/remove mi jo ne kaže. Če naložim novo verzijo mi kaže, da je nova inštalirana, samo odpira pa mi staro?
Hvala za kakšen pameten odgovor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z R9 290Oddelek: Pomoč in nasveti | 6336 (5441) | Napajalc |
» | Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 72939 (62104) | opeter |
» | Prvi dan skoraj 7 milijonov prenosov Firefox 4 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19671 (16486) | ]Fusion[ |
» | MSN live messengerOddelek: Pomoč in nasveti | 9519 (5092) | Zoro3 |
» | Office XP Slovenski TrialOddelek: Programska oprema | 1420 (1190) | PaJo |