Forum » Operacijski sistemi » nadgradnja
nadgradnja
AvAkI ::
Želim nadgraditi Win95 na Win98.
Pri nadgradnji se pojavi napaka SU0168 in sporočilo, da za nadgranjo potrebujem Win98-nadgradnja.
Zanima me, če je vseeno možna nadgraditev z navadnimi Win98.
Postavljati vse na novo pa si ne želim.
Pri nadgradnji se pojavi napaka SU0168 in sporočilo, da za nadgranjo potrebujem Win98-nadgradnja.
Zanima me, če je vseeno možna nadgraditev z navadnimi Win98.
Postavljati vse na novo pa si ne želim.
- premaknil: perci ()
McHusch ::
poisci vse datoteke na diski, ki se zacnejo z win* in jih preimenuj v oldwin* nato pa zalaufaj DOS in instaliraj
AvAkI ::
Kako pa naj vse datoteke, ki so na disku in se začnejo z win* preimenujem v oldwin* ??? Jih je malo preveč, da bi jaz to delal.
Meni se zdi da moraš samo ene tri glavne preimenovat ne pa vseh!
any ideas?!
Meni se zdi da moraš samo ene tri glavne preimenovat ne pa vseh!
any ideas?!
McHusch ::
metoda stevilka 2:
gres v windowse, zaznes upgrade, lepo gres instaliras in se ustavis pri License Agrement (predn kilkines i aksept),
stisnes Ctrl+Esc in gres v Najdi datoteke pa poisces datoteko setuppp.inf v imeniku winist.400, jo odpres, poisces izraz [data] in spodaj napises OEMUP=1, savejas, gres nazaj in instaliras
gres v windowse, zaznes upgrade, lepo gres instaliras in se ustavis pri License Agrement (predn kilkines i aksept),
stisnes Ctrl+Esc in gres v Najdi datoteke pa poisces datoteko setuppp.inf v imeniku winist.400, jo odpres, poisces izraz [data] in spodaj napises OEMUP=1, savejas, gres nazaj in instaliras
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adata ključek ne deluje več pravilno preimenuje in poškoduje datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 1115 (798) | hojnikb |
» | avgidseh.sysOddelek: Pomoč in nasveti | 762 (693) | eboycina |
» | Kopiranje vsake druge datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 1181 (981) | Okapi |
» | [PHP] Šumniki v imenu datotekeOddelek: Izdelava spletišč | 1503 (1335) | Baja |
» | outlook expres priponkaOddelek: Programska oprema | 2415 (2081) | sloxl8 |