Forum » Programiranje » Java GUI designer?
Java GUI designer?
ta_pravi ::
Pozdravljeni,
zanima me, če mi lahko kdo priporoči kakšen vredu software za kreiranje guijev v javi.
Trenutno uporabljam net beans...nisem pa kaj preveč zadovoljen za kreiranje guijev. Namreč vedno mam probleme z pozicioniranje komponent po formah. Na eni resoluciji so drugačne da drugi resoluciji spet drugačne.
LP
zanima me, če mi lahko kdo priporoči kakšen vredu software za kreiranje guijev v javi.
Trenutno uporabljam net beans...nisem pa kaj preveč zadovoljen za kreiranje guijev. Namreč vedno mam probleme z pozicioniranje komponent po formah. Na eni resoluciji so drugačne da drugi resoluciji spet drugačne.
LP
ta_pravi
Nuke_H2 ::
Mislim, da je ravno net beans najboljši za kreiranje guijev ;). Meni ne dela težav, res pa je da ga uporabljam bolj poredko, saj raje kodo napišem na roke, se bolj znajdem hehe :P.
Lp
Lp
Backup22 ::
Jigloo in Eclipse lahko probaš... Meni se je zdel kar ok...
Jah žal je Java svetlobna leta za .NET-om, sploh kar se GUIjev tiče...
Jah žal je Java svetlobna leta za .NET-om, sploh kar se GUIjev tiče...
//
Pegaz ::
Kolikor vem Java nima nobenega pametnega layout managerja. Tukaj je C++ v prednosti (QT ima recimo dober program za urejanje GUI-ja).
Se pa da vse hitro in enostavno naredit "na roke" tako z Swingom kot z SWT-jem. Po eni strani je to še boljše, ker imaš več kontrole.
Se pa da vse hitro in enostavno naredit "na roke" tako z Swingom kot z SWT-jem. Po eni strani je to še boljše, ker imaš več kontrole.
infiniteLoop ::
Jaz sem se vedno zagovonik "rocnega" pisanja GUIja. Ce se ga lotis ti bo v veliko pomoc MiG Layout.
None of us is as dumb as all of us.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | java desktop app - kaj priporočate?Oddelek: Programiranje | 2451 (1644) | boss-tech |
» | [android]LayoutsOddelek: Programiranje | 2385 (2009) | Mavrik |
» | java GUI preskok v naslednjo vrsticoOddelek: Programiranje | 737 (612) | i33a |
» | java razrediOddelek: Programiranje | 1533 (1262) | Loki |
» | Java IDEOddelek: Programiranje | 1315 (1173) | zerox |