Forum » Strojna oprema » WD 1TB Ntfs na OS Debian
WD 1TB Ntfs na OS Debian
winlins ::
Lep pozdrav!
Zanima me kako lahko nastavim os debian da mi bo podrpiral ntfs particijo ali pa kako lahko formatiram disk na fat32 da mi ostanejoi vsi podatki? S tem bi pa rad naredil da bi priklopil vse skupaj na server in dal v skupno rabo da mi nebi bilo treba preklapljati diska iz enega računalnika na drugega in bi s tem bil problem rešen.
Lp: Gregor
Zanima me kako lahko nastavim os debian da mi bo podrpiral ntfs particijo ali pa kako lahko formatiram disk na fat32 da mi ostanejoi vsi podatki? S tem bi pa rad naredil da bi priklopil vse skupaj na server in dal v skupno rabo da mi nebi bilo treba preklapljati diska iz enega računalnika na drugega in bi s tem bil problem rešen.
Lp: Gregor
Sem ze porihtal inštaliral sem disk maneger in dela samo imam še vprašanje kako zdaj ta disk dati v skupno rabo?
zee ::
Namestiti in nastaviti moras Sambo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
To mam nameščeno ker že imam print server preko tega samo zdaj pa bi rad dodal še disk samo je problem v tem da ga nenajde printer pa gre vse normalno.
Sem uredil samo da je problem v tem da moram dati v skupno rabo mapo jaz bi pa rad dal v skupno rabo celotni disk
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pravice in skupna raba datotek v Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5199 (4806) | SLO_Matej |
» | skupna raba(v omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 3789 (3138) | Kankan |
» | win7 pa vista v omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 2143 (1892) | tey007 |
» | Program za povezavo računalnikovOddelek: Programska oprema | 2115 (1552) | mlakar |
» | skupna raba omrežne povezaveOddelek: Operacijski sistemi | 1629 (1516) | ali3n |