Forum » Loža » Menjalnica... da te sezuje...
Menjalnica... da te sezuje...
GregiB ::
OK... odkar imamo € je verjetno z menjalnico kar težko priti do nekega oprejemljivega zaslužka, pa vendar... včeraj sem v MB moral zabiti nekaj časa, pa sem šetkal po enem trgovskem centru...
Ker v kratkem potujem v ZDA, sem mislil oto v tamkajšno menjalnico vprašati, če imajo kaj ˘drobiža, za taksije in podobno.. A ko sem videl cene valut, ki jih imajo, me je kar na rit vrglo...
Tečajnica
za primerjavo ...
Tečajnica Abanke
Kaj, če država dodeli koncesijo za menjalnico, cene niso popolnoma nič regulirane??? Da odkupujejo $ po 1,56 za €??? Wow!
Ker v kratkem potujem v ZDA, sem mislil oto v tamkajšno menjalnico vprašati, če imajo kaj ˘drobiža, za taksije in podobno.. A ko sem videl cene valut, ki jih imajo, me je kar na rit vrglo...
Tečajnica
za primerjavo ...
Tečajnica Abanke
Kaj, če država dodeli koncesijo za menjalnico, cene niso popolnoma nič regulirane??? Da odkupujejo $ po 1,56 za €??? Wow!
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Buzzex (BZX) menjalnicaOddelek: Kriptovalute in blockchain | 4228 (2423) | Mato989 |
» | Lanacoin prva SLO Pow/PoS presonalizirna kriptovaluta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 19266 (13064) | Mato989 |
» | Menjava turških lirOddelek: Loža | 9404 (5767) | chrush |
» | QuickFlip ICO challenge 2018Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 4426 (3632) | AlesW |
» | Dvig kun na hrvaškem bankomatu (Banka koper)Oddelek: Loža | 7363 (6734) | Tarzan |