Forum » Programska oprema » word template - problem s stolpci
word template - problem s stolpci
lopov ::
Živ!
Narediti želim template z dvema sekcijama; naslovna stran ima v levem stolpcu besedilo, ki se ne "pretoči" v desni stolpec, pač pa mora preiti na drugo stran v drugi sekciji in ima samo en stolpec.
Desni stolpec na prvi strani vsebuje podatke o firmi.
Vem, da se da -- imam templejt ene firme, a je zaščiten. Zdi se mi, da so to nekako rešili s tabelami, le to prelivanje na drugo stran mi ni jasno.
Namig(i) dobrodošli.
Thx,
b.
Narediti želim template z dvema sekcijama; naslovna stran ima v levem stolpcu besedilo, ki se ne "pretoči" v desni stolpec, pač pa mora preiti na drugo stran v drugi sekciji in ima samo en stolpec.
Desni stolpec na prvi strani vsebuje podatke o firmi.
Vem, da se da -- imam templejt ene firme, a je zaščiten. Zdi se mi, da so to nekako rešili s tabelami, le to prelivanje na drugo stran mi ni jasno.
Namig(i) dobrodošli.
Thx,
b.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BitstampOddelek: Pomoč in nasveti | 1853 (1569) | HotIce |
» | WORD 2003 - pisanje v dva stolpca...Oddelek: Programska oprema | 1791 (1707) | GregiB |
» | mnenje o spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 1470 (1125) | radiokills |
» | OpenOffice.org 2.0 in razvrščanjeOddelek: Programska oprema | 3135 (2489) | marvin42 |
» | Kako "prisiliti" stolpec v tabeli, da ohrani širino?Oddelek: Izdelava spletišč | 1680 (1559) | jeti51 |