» »

outlook- na drugem računalniku

outlook- na drugem računalniku

mirko8 ::

oj.problem je verjatno velik, ker mi niti s siola ne morejo odgovoriti, ali pa se jim ne ljubi.torej:
uporabljam pošto outlook. pred denevi mi je napisalo naj zbrišem nekaj pošte ker da je pomnilnik poln. zbrisal sem vse a še vedno ni delovalo. outlook občasno pregledujem tudi na službenem računalniku. tam kar sem doma zbrisal ni bilo zbrisano.tam je bil pomnilnik res poln. sedaj sem službo izgubil in tam ne morem več prazniti pomnilnika in se bojim da ko bo poln bom imel problem. verjetno obstajajo kake nastavitve za sprotno brisanje pošte tudi na drugem računalniku, oziroma imam to možnost nastavit tudi na mojem domačem računalniku. če ima kdo bilokakšen odgovor se mu lepo zahvaljujem lahko tudi na mail.
mirkocufer@siol.net
lp, mirko

miranpozar ::

Malo si to zmedeno vprašal!
Verjetno ti ni javilo, da je pomnilnik poln, ampak da je tvoj predal pri SiOLu poln! Če si pošto pobiral v Outlook na dveh računalnikih, potem si moral imeti nastavljeno funkcijo "Pusti sporočila na strežniku / Leave messages on server". Pošta se ti je zato tam nakopičila.
Enostavno odstrani kljukico (pod E-poštnimi računi v Outlooku). Na tvojem mestu bi pravtako spremenil geslo pri SiOLu... ali še boljše nehaj uporabljat @siol mail in preklopi na gmail.
Še nekaj: če nimaš več dostopa do službenega računalnika, potem mailov, ki so v tistemu Outlooku seveda ne moreš več zbrista!
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/

Zgodovina sprememb…

AndrejS ::

Morda pa ima Siol tudi webmail.. pa tam pobriši

mirko8 ::

hvala lepa, obema. deluje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Facebook predstavil nov način komuniciranja

Oddelek: Novice / Omrežja / internet