Forum » Kaj kupiti » nov komp - drugo mnenje
nov komp - drugo mnenje
birtija ::
Vaše mnenje?
komp je za dekle-dijakinjo, ki bo delala veliko s fotografijami, z grafično tablico in nekaj malega videa (HD s fotoaparata) + ostale običajne stvari (pisarniški programi, ...).
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
kuglvinkl ::
Ja, po moje kul. Je pa tko, da nvidia strojno podpira nekaj malega funkcij v PS in pri videu. Če rabi to, pol nej pogleda še za kakšnim ustreznim geforcem (poglej, kateri podpirajo CUDA).
Your focus determines your reallity
galu ::
Tisti kuler za proc je odveč, pa pri diskih si malo falil (tolko GB prostora je dovolj za eno desetletje nesnage! - dokler ne bo seveda downloadala HD filmov :) )
Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()
Tisti kuler za proc je odveč.
Kuler imam že jaz na PII955 in je komp zato skoraj neslišen. Ta strošek mi ni odveč, lahko pa kaj drugega z enakim učinkom. prvi disk je bolj za sistem, drugi pa za shranjevanje tisočev fotografij in risb.
A je kombinacija z nvidio boljša kot z Atijem?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: birtija ()
galu ::
Kuler imam že jaz na PII955 in je komp zato skoraj neslišen. Ta strošek mi ni odveč, lahko pa kaj drugega z enakim učinkom.
Možno, ampak Athlon ni tako požrešen kot pa čistokrvnež.
Prvi disk je bolj za sistem, drugi pa za shranjevanje tisočev fotografij in risb.
Že, ampak vseeno je to po mojem mnenju preiravanje, ker poznam enega likovnika po poklicu, ki je v pol leta komaj zapolnil cca 100GB prostora....
A je kombinacija z nvidio boljša kot z Atijem?
V nekaterih primerih da. Mislim da GeForce nad 8400 serijo že podpira vse te tehnologije katere pomagajo pri PS-anju.
Tako to gre.
a potem kar original (box) hladilnik? Komp je namreč prižgan skoraj 12 ur na dan in hrup moti!
z diski je tako, da sem iskal tudi najnižjo ceno na gigabajt prostora. med 1T in 1,5T ni 50% povečanja v ceni. sicer bi pa tako kot vsi rad dal čim manj denarja za čimveč kompa (kar najbrž ni izvedljivo), pa da mi ne bi bilo potrebno takoj nekaj nadgrajevat al dodajat.
Tvoja kombinacija bi se glasila:
z diski je tako, da sem iskal tudi najnižjo ceno na gigabajt prostora. med 1T in 1,5T ni 50% povečanja v ceni. sicer bi pa tako kot vsi rad dal čim manj denarja za čimveč kompa (kar najbrž ni izvedljivo), pa da mi ne bi bilo potrebno takoj nekaj nadgrajevat al dodajat.
Tvoja kombinacija bi se glasila:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: birtija ()
v temi nadgradnja sem zasledil naslednje:
PATRIOT 2x 2GB DDR3 1333MHZ SECTOR5 6 - 6 - 6 - 20 115.73
je to bolje/slabše kot moja izbira?
PATRIOT 2x 2GB DDR3 1333MHZ SECTOR5 6 - 6 - 6 - 20 115.73
je to bolje/slabše kot moja izbira?
opeter ::
Če rabiš L3 predpomnilnik, potem je, drugače pa ne.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Steinkauz ::
Kako rabiš ?
Sej vpliva sam na zgrešitve, tko da je pač brez L3 mal počasnej.
Pogledaš par testov, oceniš kolk slabše je in primerjaš z razliko v ceni(seveda morš računat, da je tle eno jedro več).
Gledaš pa teste enonitnih aplikacij.
Sej vpliva sam na zgrešitve, tko da je pač brez L3 mal počasnej.
Pogledaš par testov, oceniš kolk slabše je in primerjaš z razliko v ceni(seveda morš računat, da je tle eno jedro več).
Gledaš pa teste enonitnih aplikacij.
se pravi približno enaka stvar tako kot je cena podobna (100EUR:108EUR), kaj pa frekvenca jedra?
jest10 ::
Vzameš Phenon x2 550 in ga odkleneš v X4. sam pravi primerek morš dobit :P
Ja in pri računalniku za drugo osebo se boš šel takole zajebavat ane? S tujim tičem je tako enostavno šariti po koprivah...
se pravi približno enaka stvar tako kot je cena podobna (100EUR:108EUR), kaj pa frekvenca jedra?
klik in klik Malo še drugje preveri cene. X4 620 ponuja veliko več za svoj denar, kot X3 720
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Socialni AMD računalnikOddelek: Kaj kupiti | 2839 (2442) | energetik |
» | Kateri procesor bi vi izbrali (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9144 (7780) | energetik |
» | računalnik za cca 550€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7415 (6385) | nUUb |
» | Odklepanje AMD-jevih procesorjev nekoliko okrnjenoOddelek: Novice / Procesorji | 5269 (4208) | Pyr0Beast |
» | AM3 sistem - kaj bi priporočiliOddelek: Kaj kupiti | 2347 (1701) | TOP |