Forum » Pomoč in nasveti » kako usposobiti gamepad
kako usposobiti gamepad
AnZo ::
na plati imam integrirano zvočno kartico
(soundblaster AC'97-al neki takega).
Če hočem na port te zvočne priklopit gamepad mi v nadzorna plošča>game devices ne prepozna gamepada
Če pogledam v nadzorna plošča>sitem>upravitelji naprav>krmilniki za zvok, slike, igre je notri samo za zvok (audio device) ni pa za game pad in ostale zadeve (joystick device, external midi...)
po moje mi zarad tega ne prepozna gamepada. Kako bi omogočil da bi zraven še bil game device?
Tnx za odgovore
(soundblaster AC'97-al neki takega).
Če hočem na port te zvočne priklopit gamepad mi v nadzorna plošča>game devices ne prepozna gamepada
Če pogledam v nadzorna plošča>sitem>upravitelji naprav>krmilniki za zvok, slike, igre je notri samo za zvok (audio device) ni pa za game pad in ostale zadeve (joystick device, external midi...)
po moje mi zarad tega ne prepozna gamepada. Kako bi omogočil da bi zraven še bil game device?
Tnx za odgovore
AnZo ::
novi driverji za zvočno so bili naloženi pa je kar isto. (saj bi moralo ko naložiž nove driverje posodobit tud midi izhod) al se motim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG TV in Lenovo PCOddelek: Zvok in slika | 1864 (1543) | matonson |
» | (Realtek) High Definition Audio Device - (Kako vključiti ANALOGNI izhod)Oddelek: Programska oprema | 1103 (1070) | Jaffa |
» | zvočniki ne delajoOddelek: Zvok in slika | 1621 (1258) | RazzorX |
» | problem z gameportomOddelek: Pomoč in nasveti | 1108 (1119) | brane |
» | MICROSOFT SIDEWINDER!!!!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1315 (1164) | --Switch-- |