Forum » Pomoč in nasveti » MICROSOFT SIDEWINDER!!!!!!!!
MICROSOFT SIDEWINDER!!!!!!!!
--Switch-- ::
Moj prijatu mi je danes posodu zgoraj omenjeni volan!
Kot zmeraj je neki šlo narobe,lepo isnštaliram volan-potem ko pa grem pogledat za nastavitve v meniju nadzorna plosca-gamepad(al neki podobnega)mi napise da naprava-not conected!Vem da je neki narobe z USB prikljuckom in da se da v biosu to nekako nastimat sam nevem kje?Zato HELP!!!Moram colina igrat!!
Konfiguracija:p2-350,QDI-briliant1s,64ram...
AJA on ma skoraj isti comp in mu dela!!
Kot zmeraj je neki šlo narobe,lepo isnštaliram volan-potem ko pa grem pogledat za nastavitve v meniju nadzorna plosca-gamepad(al neki podobnega)mi napise da naprava-not conected!Vem da je neki narobe z USB prikljuckom in da se da v biosu to nekako nastimat sam nevem kje?Zato HELP!!!Moram colina igrat!!
Konfiguracija:p2-350,QDI-briliant1s,64ram...
AJA on ma skoraj isti comp in mu dela!!
Pepo ::
Fako, cudno! Ali si instaliral tudi software z cedejke, kjer ima Microsoft gonilnike za vse naprave? Je res, da nekateri PnP oz. Winsi kar dobro zavohajo tudi volan, ampak isto pa ni, zlasti ce imas USB. Ce ne, dobi CD ali pejd na net, morda je tam kaj.
Tehnika ljudstvu!
--Switch-- ::
Instalirau sem ga s cd-ja ki ga dobis zraven pa tudi z dodajanjem strojne opreme,samo vseeno ne dela!
Sam ko startam windowse ga prepozna,pol pa ko ga instaliram pa napise-not conected!!
Sam ko startam windowse ga prepozna,pol pa ko ga instaliram pa napise-not conected!!
Belac ::
ow fako dej ga boš prinesu k meni enkrat pa bomo špilal colina pri meni(brez štekad)resno mislim pokliči me kej!!
bluehacker ::
Probaj se enkrat priklopiti in instaliraj nove driverje.
I am here to kill all the unvorthy not-hackers
gunner ::
ja men je skoz delov tko k se za gre, pol pa brat dons colina2 instalira pa k je sel prvic igrat je vse delal, pol pa nikol vec, v nadzorni pa prav not concted. da ga nebom slucaj nekam fu...... microsoft pac suxxxxxxxxxx
Siluro ::
Kere wins-e pa uporabljaš jaz sem mel probleme z Sidewinder Jostickom (ForceFeedback) v Win Me rešili so me novi gonilniki prej z originalnimi pa zadeva ni delovala oz. mi je javljalo da Jostick ni priklopljen!
Howg govoril sem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Colin McRae Rally 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10496 (1721) | opeter |
» | Wacom tablica na dela na w10...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1319 (1107) | prowb |
» | Colin2Oddelek: Igre | 1957 (1408) | Zheegec |
» | Microsoftov VolanOddelek: Pomoč in nasveti | 1783 (1558) | Polde |
» | Zakaj mi ne dela FERRARI 360 MODENA volan?Oddelek: Strojna oprema | 1885 (1630) | blue96 |