» »

seminarska naloga o spletnih straneh

seminarska naloga o spletnih straneh

kacic89 ::

Pozdravljeni

Iščem nek internetni vir, ki bi mi pomagal pri seminarski nalogi in ki bi vseboval podrobnejše informacije glede zgradbe spletne strani, vrst spletnih strani, njenih funkcij ipd. Vse te informacije se nahajajo v Wikipedii, ampak ta res ni najboljša izbira, ko navajaš vire iz katerih si črpal informacije za svojo seminarsko.
Torej, če je kdo že kdaj naletel na kaj podobnega, lahko je tud kak PP, Word, pdf dokument, ni važno, samo da vsebuje te informacije.
Že vnaprej thx za vse response :D

lp

Modiano ::

http://dk.fdv.uni-lj.si/DelaFDV/

Iz kakšne diplomske...sem gledu je kr neki tega..

JayKay ::

bluefish ::

Vse te informacije se nahajajo v Wikipedii, ampak ta res ni najboljša izbira, ko navajaš vire iz katerih si črpal informacije za svojo seminarsko.
Nasprotno. Wiki je odličen vir, ker ima ob koncu vsakega članka tudi dodatna gradiva in seveda povezave do virov. Samo znati je potrebno zadevo uporabljati.

kacic89 ::

hvala Modiano bom preveru, če je kaj primernega tle...in ja sem se seveda vsaj malo potrudu in pregledal Cobiss že pred mojim postom na to stran...tu sem pa povprašal z namenom, da bi si mogoče prihranil kar dolgo pot do najbližje knjižnice...blueFish...to je res, ampak v tem primeru res nisem zasledil nobene uporabne povezave, zato pa sem tudi posegel po drugih alternativah kot je npr ta :)

JayKay ::

si iskal pod web design ?

kacic89 ::

kje to?...na wikipediji, drugje po iskalnikih al cobissu?...pri prvidveh sem, na cobissu ni bilo potrebe, saj je bila že kar velika izbira pod iskanjem z ključno besedo spletne strani :)

edit: no končno sem našel nekaj na prvi pogled uporabnega...http://www.usefulref.com/referencetopic......če pa bi še kdo, ki bi zajadral v ta topic kaj vedel pa bo zelo dobrodošlo :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kacic89 ()

JayKay ::

na linku ki sem ti ga dal imaš napisano, kaj posamezno stran sestavlja, v grobem kakšni vrsti strani poznamo,...

kacic89 ::

thx ti za to, sam lih v tem vidim "problem", ker ne bi rad navajal Wikipedije kot vira, ker če ga bi, pol itak sploh ne bi bilo nobenga problema, ker na njej vse piše...zato pa iščem vse vire RAZEN wikipedie.

JayKay ::

vem, samo vikipedia ti razloži stvar. pač pol drugje išči. če ti da pojem dynamic website ali pa xhml, pač to pol pogooglaj in navedi tisto kot tvoj vir. simpl

kacic89 ::

no to se tud splača probat, zgleda da sem preveč ozkogleden zadnje čase...thx :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pisanje diplomske in povzetki ze napisanega? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
6720311 (3445) guestalison9
»

HTTP protokol

Oddelek: Šola
151529 (1200) bluefish
»

Seminarska

Oddelek: Šola
7985 (835) kow
»

Največkrat citirani članki Wikipedije

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
275574 (4699) CaqKa
»

Seminarska "Internet kot sodobni medij"

Oddelek: Šola
122319 (2221) Wolfram

Več podobnih tem